Thalgonis Napisano Czwartek o 17:36 Napisano Czwartek o 17:36 Ciałko, poniżej „włoski ogier”, któremu dano za mało „siana” - czyli wsadzili do niezłego samolotu fatalny silnik, przez co nie mógł nawiązać równorzędnej walki właściwie z żadnym dostępnym wówczas myśliwcem przeciwnika Sam model to chu..(piiii) - short run i to nawet gorszy niż Special Hobby, przy którym też zużyłem cały zasób wyrazów obcych i blikoznacznych... 13 Cytuj
barszczo Napisano Czwartek o 19:01 Napisano Czwartek o 19:01 Godzinę temu, Thalgonis napisał: Sam model to chu..(piiii) - short run i to nawet gorszy niż Special Hobby, przy którym też zużyłem cały zasób wyrazów obcych i blikoznacznych... Ale wyrzeźbiłeś co nieco. Malowanie całkiem przyjemne . 1 Cytuj
Thalgonis Napisano Czwartek o 19:31 Autor Napisano Czwartek o 19:31 Bez rzeźbienia to short runy nie mają racji bytu Ja wiem, że obcowanie na co dzień z modelami z takich stajni jak np. Tamiya, Hasegawa, Dragon niestety rozleniwia... Jak to było w tym skeczu? Acha: „Pan to byś chciał kraniki, dywaniki, zimna woda osobno, ciepła osobno... Chamstwo i drobnomieszczaństwo z Pana wychodzi!” Cytuj
barszczo Napisano Czwartek o 19:34 Napisano Czwartek o 19:34 2 minuty temu, Thalgonis napisał: Ja wiem, że obcowanie na co dzień z modelami z takich stajni jak np. Tamiya, Hasegawa, Dragon niestety rozleniwia... Dragon? A który? Cytuj
Thalgonis Napisano Czwartek o 20:20 Autor Napisano Czwartek o 20:20 43 minuty temu, barszczo napisał: Dragon? A który? Np. ten mi tu wszystko pasowało świetnie Cytuj
Adamo722 Napisano Piątek o 14:48 Napisano Piątek o 14:48 19 godzin temu, Thalgonis napisał: Bez rzeźbienia to short runy nie mają racji bytu Ja wiem, że obcowanie na co dzień z modelami z takich stajni jak np. Tamiya, Hasegawa, Dragon niestety rozleniwia... Jak to było w tym skeczu? Acha: „Pan to byś chciał kraniki, dywaniki, zimna woda osobno, ciepła osobno... Chamstwo i drobnomieszczaństwo z Pana wychodzi!” Jeszcze się powinno samo skleić i tylko malunki 1 Cytuj
mig Napisano Piątek o 16:00 Napisano Piątek o 16:00 Jak na taki paździerz to i tak wyszedł bardzo dobrze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi