SFModel Napisano Wtorek o 14:00 Napisano Wtorek o 14:00 Dragon Wagon na ukończeniu (no, cała koncepcja z podstawką i MP'sem), BT-7 wchodzi w fazę zabawy z olejami zaraz, więc można się brać za kolejny model. Pudło to trochę u mnie przeleżało na półce, ale w sumie nie ma co się dziwić. Im jest ich więcej, tym dłużej czekają na swoją kolej. No ale mniejsza z tym. Pojazd jaki jest każdy widzi na pudle. Jak wyjdzie? To się okaże Z dodatków mam zamiar wykorzystać to co mam i dokupiłem - blaszki Eduarda, żywiczne koła oraz ogniwkowe gąski dedykowane temu zestawowi. Czy potem będę kombinował z jakimiś dodatkami czy podstawką, to się okaże w praniu. Zapewne tak. W końcu kiepsko będzie wyglądał z pustą paką. No nic, zachęcam do zaglądania i kibicowania. To się zawsze przydaje. 4 Cytuj
SFModel Napisano Czwartek o 16:40 Autor Napisano Czwartek o 16:40 4 godziny temu, Lipstein napisał: skąd masz blaszki Eduarda? A żebym ja wiedział. Biorę pudło z półki, otwieram i patrzę co tam za skarby mam. Jak coś trzeba, to dokupuję. A to już tam było Ogólnie to jestem pod wrażeniem tych blaszek póki co. Wydają się mieć znacznie lepsza jakość niż to, do czego mnie Edek przyzwyczaił. Chociaż i tak dzisiaj pieprznąłem już pewne elementy w kąt i biorę jednak zestawowy plastik. Nie mam do nich cierpliwości. 1 Cytuj
bulik58 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu W dniu 17.09.2026 o 18:40, SFModel napisał: A żebym ja wiedział. Biorę pudło z półki, otwieram i patrzę co tam za skarby mam. Jak coś trzeba, to dokupuję. A to już tam było Ogólnie to jestem pod wrażeniem tych blaszek póki co. Wydają się mieć znacznie lepsza jakość niż to, do czego mnie Edek przyzwyczaił. Chociaż i tak dzisiaj pieprznąłem już pewne elementy w kąt i biorę jednak zestawowy plastik. Nie mam do nich cierpliwości. Czasem bywa tak iż plastykowe elementy są lepsze niż tez blaszek jak np. Aber-owskie zestawy . Czasem warto przerwać zabawę w blaszkowanie i powrócić za 2-3 dni . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi