Skocz do zawartości

Leichte Zugkraftwagen 3t - AFV Club 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dragon Wagon na ukończeniu (no, cała koncepcja z podstawką i MP'sem), BT-7 wchodzi w fazę zabawy z olejami zaraz, więc można się brać za kolejny model. Pudło to trochę u mnie przeleżało na półce, ale w sumie nie ma co się dziwić. Im jest ich więcej, tym dłużej czekają na swoją kolej. No ale mniejsza z tym.

Pojazd jaki jest każdy widzi na pudle. Jak wyjdzie? To się okaże 😉 Z dodatków mam zamiar wykorzystać to co mam i dokupiłem - blaszki Eduarda, żywiczne koła oraz ogniwkowe gąski dedykowane temu zestawowi. Czy potem będę kombinował z jakimiś dodatkami czy podstawką, to się okaże w praniu. Zapewne tak. W końcu kiepsko będzie wyglądał z pustą paką. No nic, zachęcam do zaglądania i kibicowania. To się zawsze przydaje. 

IMG_2952.jpg

IMG_2953.jpg

• Like 4
Napisano
4 godziny temu, Lipstein napisał:

skąd masz blaszki Eduarda?

A żebym ja wiedział. Biorę pudło z półki, otwieram i patrzę co tam za skarby mam. Jak coś trzeba, to dokupuję. A to już tam było 😃

Ogólnie to jestem pod wrażeniem tych blaszek póki co. Wydają się mieć znacznie lepsza jakość niż to, do czego mnie Edek przyzwyczaił. Chociaż i tak dzisiaj pieprznąłem już pewne elementy w kąt i biorę jednak zestawowy plastik. Nie mam do nich cierpliwości. 

• Haha 1
Napisano
W dniu 17.09.2026 o 18:40, SFModel napisał:

A żebym ja wiedział. Biorę pudło z półki, otwieram i patrzę co tam za skarby mam. Jak coś trzeba, to dokupuję. A to już tam było 😃

Ogólnie to jestem pod wrażeniem tych blaszek póki co. Wydają się mieć znacznie lepsza jakość niż to, do czego mnie Edek przyzwyczaił. Chociaż i tak dzisiaj pieprznąłem już pewne elementy w kąt i biorę jednak zestawowy plastik. Nie mam do nich cierpliwości. 

Czasem bywa tak iż plastykowe elementy są lepsze niż tez blaszek jak np. Aber-owskie zestawy . Czasem warto przerwać zabawę w blaszkowanie i powrócić za 2-3 dni .