misiek14pl Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Jednak zostanę przy tym pierwszym ciągniku:D bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 W sumie to dobry wybór model na tym nie straci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 No fajnie,fajnie Proste a fajne malowanie ,i oto chodzi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 [...] Jeżeli gdzie kolwiek sie pomyliłem to przepraszam. Malowanie nawet fajne...... To w takim razie ja już nic do Ciebie nie mam . Misiek, lepsze malowanie biało czerwone. Będziesz dawał osłony między osiowe? Jeśli tak to dół naczepy też możesz pomalować na czerwono aby wszystko ładnie współgrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 A takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Noo takie malowanie ładne ale jest z "wysp" i cale wnetrze trzeba by odwracac. jest konwersja ale bardzo droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 jonnym Można trochę pofantaziować nie musi być identyczna to nie czołg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 jonnym ale chodzi tylko o malowanie, a nie o wnętrze. (tam myślę) ... P.S fliper, jeżeli gdzieś walne byka ( informatycznego) to popraw mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Witam, tak będą osłony międzyosiowe ! a to malowanie TomaszDudek jest chyba trochę za trudne nie na moje doswiadczenie mało zrobiłem ale daje fotki: Most na stałe zamocowany Raczej zrobę tylko kabelki na silniku, do ramy nie dorosłem :P prace idą powoli bo robię jeszcze mana solówkę z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Balans bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 misiek14pl Nieprzejmój się na moje też , ja bedę miał 2 streamlinki jena taka jak twoja a 2 to bedzie chyba 6x2 lub 8x2 w barwach vlist o taka http://www.hankstruckpictures.com/pix/trucks/cany/nov2002/vd_vlist_scania02.jpg Albo taka http://www.hankstruckpictures.com/pix/trucks/len_rogers/nov2003/scania_vlist.jpg i będzie doniej podpięta niskopodwoziówka jak na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ładnie się zapowiada ta budowa. Fotki by się lepsze przydały bo na tych mało wyraźne. Co do malowania to może w trakcie budowy coś Cię natchnie. Nie spiesz się to nie wyścigi. Powodzenia, będę tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Chyba 8x4 a nie 8x2 i ta 8x4 to nie jest Streamline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ta pierwsza jest 6x4 a druga 8x4, z czego druga to nie Streamline. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Paweł216 Napisałem wyraźnie 8x2 nie jestem mcgywer żeby samemu zrobić całe zawieszenie . a co do fotek to jasne że ta z 4 osiami to nie streamline . Bilonzo Też wiem że ta 2 ma napęd na dwie osie ale ja zrobię na jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Co za problem kupic zawieszenie i troche się pobawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Paweł216 Znając siebie wyjdzie z tego gigantyczna kicha więc nawet próbował nie będę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Sebastian77 Tylko że fotki niestety będą jakie są bo robię to tel. na następny raz zrobię na białym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Człowiek uczy sie na błędach. Jak teraz nie będziesz umiał zrobic to nastepnym razem juz bedziesz wiedział co poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Zależy jakim telefonem i w jakim stopniu umiesz się nim posługiwać Ja też wszystkie fotki robię fonem a jednak są dobrej jakości. Pobaw się opcjami zrób kilka fotek tego samego elementu na innych opcjach i wtedy już będziesz wiedział co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Ale ta pierwsza to taka nie pełna streamline(tak mi się wydaje) nie ma spojlerów na dachu. A tak to na razie spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Zdjęcia robię se-k750i, jednak to jest tel. brata także dostęp mam do niego wieczorem ja przyjedzie z pracy, za dnia wychodzą mi bardzo ładne zdjęcia.Ale napewno poprubuje jeszcze fotografować na tym fonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Stycznia 2009 Share Napisano 14 Stycznia 2009 Truckerek93 Ja tam nie wiem dokładnie bo aż tak dobrze się nieznam dla mnie streamline różni się tym że ma inny zderzak i te dodatkowe osłony po bokach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 Mam pytanie, ma ktoś fotkę MANa z podniesioną kabiną? jak tak to proszę o podesłanie na misiek14pl1@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Misiek nie wysyłam Ci na e-mail, ale wejdź tutaj viewtopic.php?t=5400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi