shadowmare Napisano Sobota o 17:26 Napisano Sobota o 17:26 Czeka Avia z zestawu Trumpetera. Sklejałem Revella ale okazał się marny, myślałem, że Trumpek będzie łatwiejszy w montażu ale nic z tego. Jest szansa, że zapowiedziany model Das Werk to w końcu będzie coś normalnego w tej skali. Dodałem fotel airesa, tablicę Yahu, swoje kabelki tu i uwdzie oraz otworzyłem silnik od góry. Warsztat: https://modelwork.pl/topic/63588-trumpeter-me-262-avia-s92-pl-01-132/ 9 Cytuj
barszczo Napisano Sobota o 17:48 Napisano Sobota o 17:48 Ładnie się Pepik prezentuje, podoba się. Pewnych linii mi tylko brakuje . 1 Cytuj
wuwumaster Napisano Niedziela o 16:45 Napisano Niedziela o 16:45 (edytowane) Kapitalnie wyszło Choć podtrzymuję uwagi z warsztatu co do brakujących linii jak i zacieku, z innych detali - ten egzemplarz nie miał nożyc amortyzatora na przedniej goleni, miał zagłówek montowany na stałe za fotelem. Nie mniej efekt sreberka super, a tam za kołami podwozia głównego - b ciekawy efekt! Gratuluję ukończenia pięknego modelu! Mała jaskółka pozdrawia większego brata Pozdr ww Edytowane Niedziela o 16:49 przez wuwumaster 1 Cytuj
Jaro Napisano Niedziela o 19:14 Napisano Niedziela o 19:14 Warsztat świetny jak zawsze,Jaskółka pierwsza klasa,tylko trochę szkoda że pepiczek,jest tyle obłędnych camo tego samolotu:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi