pilar_80 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Witam, model Dragon 6294 waloryzowany blaszką Eduard, kamuflaż front zachodni - jednostka nieznana. Czekam na opinie, również te krytyczne ':D'. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Moja opinia krytyczna na pewno nie będzie. Model fajnie pomalowany i przykurzony. Nieźle wygląda wnętrze wieżyczki, takie delikatnie poobijane. Ogólnie bardzo dobrze Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Bardzo mi się kurzenie podoba bardzo realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 nic chyba więcej już nie trzeba przychylam się do moich przedmówców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ja też nie powiem nic nowego. Model super. Fajne przykurzenia. Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Zgadzam się z moimi przedmówcami Modelik świetny.Podoba się kurzenie bardzo realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Swietny model, mam nadzieje ze i ja tak kiedys bede potrafil przykurzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Bardzo profesjonalna robota. Te mikroobicia i wytarcia farby są bardzo OK. A ten MG to jest kapitalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi