tofik Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Witam. Jak na razie w kręgu mich zainteresowań znajdują się wszelkie maszyny latające. Chciałem zobaczyć jak mi wyjdzie pojazd wojskowy i w tak zwanym między czasie zmajstrowałem sobie amfibie. Jest to mój pierwszy pojazd i figurka, ale jak znade czas to do kolekcji dorobię jakiegoś Jeepa albo Schwimmwagena. Poprawiłem jak teraz nie widać to ja nie wiem!? Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Jakby nie patrzeć to nic nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Właśnie, fotek nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Blaszek widzę, nie użyłeś. Ładnie i czysto zrobiony, ale przydałoby się troszkę kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Ładnie czysto sklejony i pomalowany model,nie wiem jakie masz preferencje co do dewastacji pojazdów wojennych,jedni wolą tak inni inaczej ,czy pozostanie taki jak jest ,czy ulegnie zmianie ,jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 No ujrzałem go! Jest bardzo ładny i czysty, czym malowałeś - Tamiyami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 Model pomalowałem "Model Master 1711 Olive Drab". Modelik delikatnie przybrudziłem ale na fotkach ten efekt jest praktycznie nie widoczny. Niestety mój aparacik niema zbyt wielu ustawień ręcznych, próbowałem z różnymi ustawieniami świateł ale nie udało mi się wyłapać tych delikatny zabrudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Ładny, tylko ja bym go trochę zakurzył i na pewno zyskał by na efekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Jak na wiekowy model Tamki to bardzo fajnie ci wyszedł. Nie przesadzaj z tym przykurzeniem, uważam że jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi