tofik Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) Witam. Jak na razie w kręgu mich zainteresowań znajdują się wszelkie maszyny latające. Chciałem zobaczyć jak mi wyjdzie pojazd wojskowy i w tak zwanym między czasie zmajstrowałem sobie amfibie. Jest to mój pierwszy pojazd i figurka, ale jak znade czas to do kolekcji dorobię jakiegoś Jeepa albo Schwimmwagena. Poprawiłem jak teraz nie widać to ja nie wiem!? Edited January 19, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Jakby nie patrzeć to nic nie widać.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Właśnie, fotek nie ma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rObO87 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Blaszek widzę, nie użyłeś. Ładnie i czysto zrobiony, ale przydałoby się troszkę kurzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ładnie czysto sklejony i pomalowany model,nie wiem jakie masz preferencje co do dewastacji pojazdów wojennych,jedni wolą tak inni inaczej ,czy pozostanie taki jak jest ,czy ulegnie zmianie ,jest ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 No ujrzałem go! Jest bardzo ładny i czysty, czym malowałeś - Tamiyami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofik Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Model pomalowałem "Model Master 1711 Olive Drab". Modelik delikatnie przybrudziłem ale na fotkach ten efekt jest praktycznie nie widoczny. Niestety mój aparacik niema zbyt wielu ustawień ręcznych, próbowałem z różnymi ustawieniami świateł ale nie udało mi się wyłapać tych delikatny zabrudzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rujewit Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Ładny, tylko ja bym go trochę zakurzył i na pewno zyskał by na efekcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Jak na wiekowy model Tamki to bardzo fajnie ci wyszedł. Nie przesadzaj z tym przykurzeniem, uważam że jest w sam raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts