Barthass Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Barthass - u ktp. Ogrodniczuka stoi też T70 zdaje się, że to jest dopiero unikat. Ano stoi, na własne oczy widziałem Ale ich trochę po wojnie zostało, a Stuga IV, i to na chodzie nigdzie indziej niż w Poznaniu nie uświadczysz Poza tym już wiem - chodziłeś ze mną do szkoły, zdaje się, że do gimnazjum w niższych roczników ... hehehe młodziaku. Hah, no patrz jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 To gdzie jeszcze w PL czy w Europie masz T70 ? Pomijam Kubinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 25 Marca 2009 Autor Share Napisano 25 Marca 2009 W Wapienicy mają jeszcze działko plot 40 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Już mają 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 To gdzie jeszcze w PL czy w Europie masz T70 ? the.shadock.free.fr/Surviving_T50_T60_T70.pdf (Skopiuj adres, i otwórz w nowym oknie przeglądarki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 No faktycznie, sam Zachód, chyba oprócz Finlandii i PL nie ma T70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 No faktycznie, sam Zachód, chyba oprócz Finlandii i PL nie ma T70 Zachód czy wschód, nieważne, ważne, że parę tych T-70 jest, a stugi IV?? Z tego co wiem to na świecie są chyba tylko 2 sztuki - jeden gnije w Muzeum Orła Białego, no a drugi jest remontowany i doprowadzany do pełnej sprawności u nas w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 To trochę dwie różne rzeczy ale mamy monopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Piękna pogoda, kontakt z właścicielami i niedzielna wycieczka na warsztaty . Celem był TK-3, wspaniała maszyna, pierwszy raz widziałem ją na żywo na chodzie.Zdjęcia będę dawał seriami ponieważ część została jeszcze w aparacie a bateria mi siadła. Postaram się jaszcze zrzucić na neta filmik tankietki w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Zapomniałem dodać ze za dwa tygodnie tankietka będzie w programie Było nie minęło, dzisiaj była na warsztatach ekipa nagrywająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Kolejna seria zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 I następna partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Zbyszek z niecierpliwością czekamy na kolejne zdjęcia tankietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Brawo brawo. Muszę się przejechać i zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Nie pojedziesz i nie zobaczysz bo TK-3 jutro jedzie do właściciela do Warszawy, niestety. Zbyszku - dzięki Ci za zdjęcia, super sprawa. Powiedz mi tylko czy panzergrześ Ci pozwolił je upubliczniać, bo jest trochę niezadowolony z tego faktu (nie pytałeś?!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 28 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=0dU3BNaS5gk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Jest cos nowego na temat pojazdów z B-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2009 Jak na razie nic ostatnio byłem na warsztatach ale nikogo nie zastałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 http://www.sturmgeschutziv.pl/component/content/article/1-latest-news/112-stug-iv-jazdy-testowe- Jak widać Polak potrafi, wielkie gratulacje dla rekonstruktorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 To jest COŚ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 4 Sierpnia 2009 Share Napisano 4 Sierpnia 2009 To jest COŚ ! brum! brum! pę! pę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 http://www.sturmgeschutziv.pl/component/content/article/1-latest-news/112-stug-iv-jazdy-testowe- Jak widać Polak potrafi, wielkie gratulacje dla rekonstruktorów No widzę ze kolekcja niemieckiej pancerki w 1:1 w Polsce rośnie oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Witam tak jak w temacie, pochwalcie się militariami w waszej okolicy. Ja na start dam pare fotek z Konewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 A w Łodzi na mojej ulicy jest Sztab Wojewódzki przy którym powoli tworzy się mały skansenik: jest już T-34 , Iskra, Mi-2 i jakieś działo - niestety wszystko za płotem... A przechodząc koło torów kolejowych natknąłem się na takie coś - może ktoś mi powie co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Istnieje podobny temat: viewtopic.php?t=12369 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi