Boozy Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 O ile się nie myle to z lewej strony gąsienice są na odwrót. Teraz juz tego chyba nie poprawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 O ile się nie myle to z lewej strony gąsienice są na odwrót. Teraz juz tego chyba nie poprawisz? Dokładnie, patrząc od tyłu, z lewej strony gąski ułożone są błędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Dokładnie, patrząc od tyłu, z lewej strony gąski ułożone są błędnie Kurde. Patrz tego to ja nie wiedziałem. Ty kleisz w noktowizorze czy jak Zdjęcia są takie. Nie miałeś problemów ze spasowaniem kół napinających i napędowych z gąskami? U mnie to tak kolorowo nie wygląda :/I jeszcze - były problemy z tylną częścią nadbudówki? Chodzi mi o tą część, która robi za podłogę i tą, na której potem wiszą dodatkowe kółka.... Ja nie miałem z tym problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Będziesz jeszcze raz malował (zwłaszcza armatę) ? Bo strasznie dużo niedomalowań na niej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Siedzonko i zamek chyba nie są potraktowane tym kolorem bazowym na stałe! Siedzenie skórzane, zamek stalowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Uroki malowania pędzlem MAMO JA CHCE AEROGRAF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Fajnie to wygląda jak na razie , czekam na etap malowania , Powodzenia w budowie. [/b]Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 jager27, nie miałeś blaszek do zamontowania jako te wywietrzniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 jager27, nie miałeś blaszek do zamontowania jako te wywietrzniki? Były i bardzo się z początku cieszyłem, ale dragon zrobił tutaj taką lipę, że musiałbym rozcinać bo już było i tego się nie kleiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 węsze i węsze czyżbym dio wywęszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SenioR66 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Koledzy, żadnych siatek i tp. Jak dotąd nie znalazłem żadnego zdjęcia na którym by takie cos było A to jedno z wielu fotek na którym wloty są normalne tak jak w modelu. Pozdrawiam, Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Koledzy, żadnych siatek i tp.Jak dotąd nie znalazłem żadnego zdjęcia na którym by takie cos było A to jedno z wielu fotek na którym wloty są normalne tak jak w modelu. SenioR66, dokładnie o takie coś mi chodzi, tyle że z blaszek ja w swojej 72 mam blachy więc dlatego się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SenioR66 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 jachud3, ja przynajmniej nie spotkałem takich blaszek, a tylko siatkę na te wloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 hej Michał, zrobiłeś otwierane drzwiczki z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Witam. Klejenia na razie tyle. Po pomalowaniu jeszcze przykleję detale. Nie zrobiłem ruchomych drzwi. Oto model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Dokupiłem do modelu załogę ponieważ planuje z nim dioramę. Pomalowałem go w humbrolem 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Ci Niemcy to prawdziwi Aryjczycy Zmień kolor skóry, chyba, że to przez flesz. Na ostatnim zdjęciu widać smugi od pędzla, ale chyba drugi kolor i inne "łosze srosze" to zakryją Działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 dziś dorwał tych aryjczyków i już się za nich zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Narazie jest dobrze. Dobry pomysł z tymi figurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 dziś dorwał tych aryjczyków i już się za nich zabrał A mam robić ja k ty, że kupuje i leżą poł roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Skończyłem kamuflaż. Postarałem się kłaść jak najcieńszą warstwę. Oto model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Wszystko ok ładne tylko ta figurka wygląda jak ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Kamuflaż na lufie powinien być bardziej dwukolorowy. I figury... Popraw koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi