pawełg Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Tak jak w tytule. Poszukuję modeli pojazdów używanych przez bundeswerę. Mam wszystkie revella i jeden italiery. Najbardziej interesuje mnie paladyn m109 i mrls oczywiście w skali 1:72 oraz ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Na pewno Leopard 2 z Dragona, wersja A4 A5 A6. Jak coś cobie przypomnę dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Nie wiem na jaka skalę Cie to interesuje, ale skoro piszesz ogólnie pojazdy, to ja poleciłbym Ci nietypowo - gotowy model Mercedes-G z firmy Cararama. Ma rewelacyjnie zrobione nadwozie, wymaga troche pracy przeróbkowej. Samochód jest cywilem, wymaga więc zmilitaryzowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Dziś Twój szczęśliwy dzień: http://www.jadarhobby.pl/armo-72033-wyrzutnia-rakiet-mlrs-p-1004.html Z paladynem gorzej, nie wiem, czy ktoś go robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Ale masz na pocieszenie PzH 2000 od revella w 1:72 i AS-90 od Trumptera również w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 AS-90 od Trumptera również w 1:72 To plemiona germańskie używały AS-90? Chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 hasegawa tłucze leopardy, airfix scorpiony, LEE leosia 2; revel dingo, fenka.....w sumie jakby trochę poszperacto więcej tego znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Dziś Twój szczęśliwy dzień:http://www.jadarhobby.pl/armo-72033-wyrzutnia-rakiet-mlrs-p-1004.html Z paladynem gorzej, nie wiem, czy ktoś go robi. [/quote Teraz żałuję, że spytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Nie wiem na jaka skalę Cie to interesuje, ale skoro piszesz ogólnie pojazdy, to ja poleciłbym Ci nietypowo - gotowy model Mercedes-G z firmy Cararama. Ma rewelacyjnie zrobione nadwozie, wymaga troche pracy przeróbkowej. Samochód jest cywilem, wymaga więc zmilitaryzowania Napisałem, że w skali 1:72, Roco odpada może visel ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 hasegawa tłucze leopardy, airfix scorpiony, LEE leosia 2; revel dingo, fenka.....w sumie jakby trochę poszperacto więcej tego znajdziesz Hasegaw wiem ale revell i jakiś chiński lee wystarczy. To niemcy wykorzystują scorpiony. Z revella to mam wszystko oprócz mostu na podwoziu leo1a5, nawet po kilka modeli. To gdzie szperać i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Ale masz na pocieszenie PzH 2000 od revella w 1:72 i AS-90 od Trumptera również w 1:72 Pzh2000 to mam już trzy sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 pawełg przejrzyj tę stronę: http://www.onthewaymodels.com/kitlists/manufacturers.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Hasegaw wiem ale revell i jakiś chiński lee wystarczy. To niemcy wykorzystują scorpiony. Z revella to mam wszystko oprócz mostu na podwoziu leo1a5, nawet po kilka modeli. To gdzie szperać i jak ? tu masz sporo modeli w skali 1/72 i 1/76 : http://henk.fox3000.com/index2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 No właśnie, czy jest jakiś sklep gdzie dostanę Leoparda 2 A6 i 2 A4 Dragona? Ale nie za ~40 zł sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Dzięki cruenzo i złośliwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 No właśnie, czy jest jakiś sklep gdzie dostanę Leoparda 2 A6 i 2 A4 Dragona? Ale nie za ~40 zł sztuka... Wątpię. Raczej koło 50zl a jak już przez internet to i dojdą koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Warte są tej ceny te Leosie chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Warte są tej ceny te Leosie chociaż? Fajne zestawy. Te modele są warte do 50zł za szt. - jak za takowe pieniądze masz możliwość to kupuj i nie gadaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 Jak by tak były aluminiowe lufy to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 Warte są tej ceny te Leosie chociaż? Fajne zestawy. Te modele są warte do 50zł za szt. - jak za takowe pieniądze masz możliwość to kupuj i nie gadaj... Chyba sobie żart stroisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 AS-90 od Trumptera również w 1:72 To plemiona germańskie używały AS-90? Chyba nie? No pewnie że nie, ale to jeden z niewielu samobieżnych współczesnych haubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 2 Lutego 2009 Autor Share Napisano 2 Lutego 2009 AS-90 od Trumptera również w 1:72 To plemiona germańskie używały AS-90? Chyba nie? No pewnie że nie, ale to jeden z niewielu samobieżnych współczesnych haubic. Bym tego nie powiedział, chyba lepszy jest pzh2000 i coś z RPA ale nie wiem jak ich kołowe działo samobieżne się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Cześć Chyba macie na myśli ten pojazd: - haubica samobieżna G6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 NIe, jemu chodzi o to: 155-mm Self-propelled Howitzer PzH-2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Nie wiem na jaka skalę Cie to interesuje, ale skoro piszesz ogólnie pojazdy, to ja poleciłbym Ci nietypowo - gotowy model Mercedes-G z firmy Cararama. Ma rewelacyjnie zrobione nadwozie, wymaga troche pracy przeróbkowej. Samochód jest cywilem, wymaga więc zmilitaryzowania Napisałem, że w skali 1:72, Roco odpada może visel ale po co? Pisząc "na jaka skalę" miałem na mysli zakres Twoich poszukiwań, bo wiem że 1:72 (ten merc jest właśnie w tej skali, robię go właśnie w wersji dla WP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi