PKD4GA Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Hmm... Ramm powstal do przebijania barykad, wiec bardziej mnie przekona jakas podstawka z podlozem miejskim - typu ulica. No i jakas barykada z wszystkiego co sie znajdzie. Czyli, jakies pordzewiale blachy (+moze jakis zniszczony szyld - bedzie kolorowo), pojazdy, slupy ogloszeniowe i latarnie uliczne, gazony, meble, teowniki, szyny i "deczko" gruzu - moze cos Ci sie uda wygrzebac z modelarskiego zlomu? Mysle ze warto dodac za/na barykada/barykadzie figurnanta, miejskiego partyzanta - ktory bedzie ciskal koktailem Molotowa w zblizajacego sie potwora. Bedzie bardziej dynamicznie. To tylko moja wizja... oczywiscie mozna ja olac. Model bardzo mi sie podoba i teraz cala Twoja rola to wykonac podstawke/diorame na odpowiednim poziomie. Zeby calosc sie podobala... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Moim zdaniem to ram obecnie wygląda jakby wjechał na ten gotową kupę gruzu. A chyba powinno być na odwrót ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 10 Marca 2009 Autor Share Napisano 10 Marca 2009 witam doszlo kika drobiazgow i ogolna kosmetyka.dzeki za udzial w warsztacie.zapraszam do galeri: viewtopic.php?p=210246#210246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi