kopeć Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Witam! Jest to mój drugi model w mojej modelarskiej karierze,pierwszy malowany aerografem. Został ukończony już jakiś czas temu ale nie miałem czasu zrobić fotek. Niestety zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru i efektu błota, ale o lepsze oświetlenie zadbam dopiero za jakiś czas. Czekam na opinie i krytykę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D. Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Uooo panie, jak na drugi model to świetnie wygląda, tym bardziej, że modele UMu niekiedy nie chcą współpracować z modelarzem;-) Można by się jedynie przyczepić kilku błędów merytorycznych, ale zapewne zadbasz o poprawę następnym razem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzio Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Bardzo mi się podoba. Szkoda że nie ma zwisów na gonsiennicach, ale jak już powiedziałem bardzo fajny model. Jeszcze wszystko przed tobą skoro to dopiero twój drugi model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Jak na drugi model to bardzo ładnie, ale jest parę rzeczy, które mi się nie podobają. Pierwsze to te czarne kreski, które jak mniemam mają udawać obicia oraz błotko. Jak dla mnie takie mało "błotniste". No i ja bym go troszkę przykurzył, ale ogólnie jest bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr D. Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Godzio, czołgi nie mają gonsiennic, tylko gąsienice W T 34 nie było żadnych zwisów, a jeśli były to ledwo dostrzegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 Model OK.Proponuję wyszpachlować jeszcze reflektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 I wymalować srebrną farbą zęby gąsiennic. On się bardzo błyszczały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi