Jacek57 Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Kawał solidnej modelarskiej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 24 Stycznia 2013 Share Napisano 24 Stycznia 2013 Kawał solidnej modelarskiej roboty łopaty w castoramie za darmo rozdawali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Robert - ledwie sie zarejestrował, to kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Robert, a teraz się zastanów, kto zrobił rzecz głupszą - Jacek57 wpisując komentarz do starej galerii (a nie można? Jest jakaś graniczna data, poniżej której obowiązuje zakaz wpisywania postów?), czy Ty pisząc idiotyczny, oklepany komentarz o łopacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Robert, a teraz się zastanów, kto zrobił rzecz głupszą - Jacek57 wpisując komentarz do starej galerii (a nie można? Jest jakaś graniczna data, poniżej której obowiązuje zakaz wpisywania postów?), czy Ty pisząc idiotyczny, oklepany komentarz o łopacie? Kubisz a moze to Ty zrobiłeś jeszcze bardziej głupszą rzecz wypisując jeszcze bardziej oklepany i idiotyczny tekst o datach granicznych i nie rozumiesz ,ze pierdolnik sie robi jak takie zabytki sie wykopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek57 Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Przepraszam bardzo, a jak nowy członek społeczności ma szacownemu gronu przekazać iż go jakiś temat zainteresował. Nawet taki, powiedzmy lekko nie świeży. A tak po prawdzie to temat jest własnością autora a nie gawiedzi, wiec nie rozumiem co gawiedź ma do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Kubisz a moze to Ty zrobiłeś jeszcze bardziej głupszą rzecz wypisując jeszcze bardziej oklepany i idiotyczny tekst o datach granicznych i nie rozumiesz ,ze pierdolnik sie robi jak takie zabytki sie wykopuje Koleś się zarejestrował na forum, przegląda starsze tematy (no bo dlaczego nie?), coś mu się spodobało, to napisał. Dla mnie to jak najbardziej pozytywne - dzięki temu można sobie przypomnieć jakiś "archiwalny" model albo zobaczyć go po raz pierwszy. Więc wytłumacz mi proszę, o jaki pierdolnik Ci chodzi? Że temat sprzed lat wyskoczył na chwilę na górę? Zaraz by spokojnie znów spadł, no ale przecież trzeba napisać coś "mondrego" o łopacie z castoramy, następny dorzuci coś o kopaniu i tak masz swój pierdolnik. Dobra, ja też swoje dorzuciłem, ale wk... mnie takie teksty, podobnie jak "znany portal aukcyjny", "piękny detal" i jeszcze kilka innych. Ode mnie tyle, koniec pierdolnika. Pax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Ja to bym wolał szpadlem Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi