wiec4-13 Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 Witam wszystkich kolegów, chciałbym zaprezentować wam dioramę mojego autorstwa. Można ja było oglądać na Wystawie w Muzeum Techniki. Gdybym robił ja jeszcze raz, zamiast gipsowej zastosował bym świetna ruinkę miniartu. Koszt, bez uwzględnienia farb, Hetzer 100zł, blaszki Abera(zestaw podstawowy+błotniki)50+26zł, figury25 zł, ruinka 30 zł, chińska ramka z tesco(nie polecam)25zł, bruk z murkiem Miniartu 45zł. Życzę miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 13 Lutego 2009 Autor Share Napisano 13 Lutego 2009 Aż tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 scenka fajna,podoba mi sie gruz i zawalona,wewnetrzna czesc domku.osobiscie bym troche bardziej wyloszowal ludziki i tanka oraz dal jakies obicia i syf.ale jak kto woli.ogolnie podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 do weatheringu nie ma co przekonywać, bo jest i taka interpretacja jak kolegi , i mocniej "fikcyjna" - co do gruzu, to zbytnio ceglasty, jakies akcenty jasnego tynku sporo by wniosły. pisząc jako teoretyk..bo to modne teraz pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 A ja jestem na tak! Bardzo ładnie pomalowany czołg i figurki, szczególnie kamuflaże. Może troszkę tego pyłu za dużo, ale diorama bardzo sympatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 Podoba mi się. Wszystkie elementy wykonane ładnie, starannie i estetycznie, ogólnie pod względem technicznym nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 19 Kwietnia 2010 Share Napisano 19 Kwietnia 2010 Dioramka bardzo ładna choć modelarsko (malarsko) nierówna - bardzo dobry model czołgu i dużo słabsze figurki (brak cieniowania, pasków od broni). Ogólnie jednak jako całość mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 pisząc jako teoretyk..bo to modne teraz Ty Rafał i teoria! Toć to Ty stachanowcem modelarskim jesteś ( w dobrym znaczeniu tego słowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi