Wallace Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Po wielu miesiącach pracy, spowodowanych głównie... przerwą, na pochylni ląduje kolejne "dziecko". Tym razem Amerykański Okręt Podwodny klasy Ohio. W mojej flocie okręt figuruje jako USS ALABAMA. Generalnie jestem średnio zadowolony z modelu. Źle mi się go robiło, plastik jakiś dziwny się wydawał. Stwierdziłem również, że nie będę go pryskać matem i zostawiłem go w "połysku". Nie najgorsze przejście kolorów, choć na przyszłość taśmę maskującą trzeba chyba mocniej przycisnąć. Co na plus ? Zachowanie kolorów oraz kalki. Potrenowałem sobie na nim i wydaje mi się, że kalki ładnie wtopiły się w model. ... ... ... ... ... Komuś może przeszkadzać jego "czystość". Niestety jeszcze nie czuję się na siłach brudzić, ale niedługo, kto wie.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 a co on taki czerwony, powinien być karmazynowy .... * żart oczywiście Sorki ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 "Sweet Home Alabama" , nie ma to jak porządnie zrobiony okręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 choć połysk jakoś do mnie nie przemawia.. Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ładny okręcik, ładnie prezentuje się z otwartymi wyrzutniami ale tak jak napisał Jędrek - za bradzo błyszczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 dzięki za dobre słowa błysk aż tak nie rzuca się w oczy i jeśli to jedyny mankament, to sem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Bardzo ładny, czysty i świetnie wykonany modelik brawo dla pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Fajny! nie przejmuj się czystością hehehe ja też lubię czyściochy, chociaż czasem i coś trza ubrudzić, co do połysku... no błyszczy się, ale jeszcze nie jest źle. Ładny podwodniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 21 Marca 2009 Autor Share Napisano 21 Marca 2009 chociaż czasem i coś trza ubrudzić, co do połysku... no błyszczy się, ale jeszcze nie jest źle. dzięki ale brudzić to trzeba umieć. Rozumiem, że kiedyś wypadałoby się nauczyć, ale póki co to poobserwuję innych i pozbieram "baty" za te czyściochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi