Tomek Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Chciałbym Wam przedstawić mój drugi skończony model. Zrobiłem go prosto z pudełka a składał się bardzo szybko (jak na mnie ), prosto i przyjemnie. Z pasowaniem elementów nie było żadnych wartych wzmianki kłopotów i spokojnie mogę go polecić wszystkim początkującym modelarzom. Jeżeli kogoś interesuje relacja z budowy, to może ją znaleźć tutaj: viewtopic.php?t=608 Robić ładne zdjęcia jeszcze nie bardzo potrafię, ale mam nadzieję, że kiedyś się nauczę. A teraz jak zwykle proszę o Waszą ocenę mych dokonań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz S. Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Na współczesnych sie nie znam powiem krótko jak na 2 skończony model jest bardzo ładny Mam nadzieje że teraz podniesiesz poprzeczkę i nastepny model zrobisz jeszcze lepiej Pozdro Łukasz S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Wprawki do polskiego Leoparda już masz. Chyba czas się za niego zabrać? O U-łódce nawet nie będę wspominał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 .Model Mi sie podoba ,ale mogłeś go trochę przetrzeć plakatówkami np. pomarańczową i żółtą. A na to wszystko trysnąć bezbarwnym z aerografu,to by je utrwaliło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Gratuluję Tomku! Bardzo fajny ten Bradley - lubię te amerykańskie kanciaki... Pozdrawiam, Maciej P.S. Może jakiegoś Hummerka tam dziubiesz..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted October 4, 2006 Author Share Posted October 4, 2006 Bardzo dziękuję za Wasze opinie. Mam nadzieje że teraz podniesiesz poprzeczkę i nastepny model zrobisz jeszcze lepiej Też mam taką nadzieję. Wprawki do polskiego Leoparda już masz. Chyba czas się za niego zabrać? Wyciągnąłem już pudełko z szafy i mi ślinka na niego cieknie. To co Gulusie, zaczynamy? A co do U60, to niestety wszedł on na minę i strasznie kiepsko wygląda. A tak na poważnie, to sądziłem głupi, że uda mi się dobrze pomalować go od ręki i opłakane rezultaty tego wyglądają tak: No i na razie mnie to bardzo zniechęciło. Ale kiedyś zbiorę się w sobie i podniosę go z dna. A na to wszystko trysnąć bezbarwnym z aerografu Tylko, że trzeba najpierw ten aerograf mieć. Może jakiegoś Hummerka tam dziubiesz..? Na razie poszedł w odstawkę, ale skończę go na pewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts