Tomek Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Chciałbym Wam przedstawić mój drugi skończony model. Zrobiłem go prosto z pudełka a składał się bardzo szybko (jak na mnie ), prosto i przyjemnie. Z pasowaniem elementów nie było żadnych wartych wzmianki kłopotów i spokojnie mogę go polecić wszystkim początkującym modelarzom. Jeżeli kogoś interesuje relacja z budowy, to może ją znaleźć tutaj: viewtopic.php?t=608 Robić ładne zdjęcia jeszcze nie bardzo potrafię, ale mam nadzieję, że kiedyś się nauczę. A teraz jak zwykle proszę o Waszą ocenę mych dokonań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Na współczesnych sie nie znam powiem krótko jak na 2 skończony model jest bardzo ładny Mam nadzieje że teraz podniesiesz poprzeczkę i nastepny model zrobisz jeszcze lepiej Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 Wprawki do polskiego Leoparda już masz. Chyba czas się za niego zabrać? O U-łódce nawet nie będę wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 .Model Mi sie podoba ,ale mogłeś go trochę przetrzeć plakatówkami np. pomarańczową i żółtą. A na to wszystko trysnąć bezbarwnym z aerografu,to by je utrwaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Gratuluję Tomku! Bardzo fajny ten Bradley - lubię te amerykańskie kanciaki... Pozdrawiam, Maciej P.S. Może jakiegoś Hummerka tam dziubiesz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 4 Października 2006 Autor Share Napisano 4 Października 2006 Bardzo dziękuję za Wasze opinie. Mam nadzieje że teraz podniesiesz poprzeczkę i nastepny model zrobisz jeszcze lepiej Też mam taką nadzieję. Wprawki do polskiego Leoparda już masz. Chyba czas się za niego zabrać? Wyciągnąłem już pudełko z szafy i mi ślinka na niego cieknie. To co Gulusie, zaczynamy? A co do U60, to niestety wszedł on na minę i strasznie kiepsko wygląda. A tak na poważnie, to sądziłem głupi, że uda mi się dobrze pomalować go od ręki i opłakane rezultaty tego wyglądają tak: No i na razie mnie to bardzo zniechęciło. Ale kiedyś zbiorę się w sobie i podniosę go z dna. A na to wszystko trysnąć bezbarwnym z aerografu Tylko, że trzeba najpierw ten aerograf mieć. Może jakiegoś Hummerka tam dziubiesz..? Na razie poszedł w odstawkę, ale skończę go na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi