Majek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 - minus za brak patefonu I harmoszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 A Majek nieprawda bo harmoszka jest:) na pace ISU sobie leży :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Dio piekne Wyrazy szacunku Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 A Majek nieprawda bo harmoszka jest:) na pace ISU sobie leży :P O kurde... Sorry, nie zauwazylem... No, to w takim razie dla mnie full wypas, nie mam wiecej uwag. :mrgren: Przyznaje 11 punktow na 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Super, super, moja ocena to 9,(9) na 10, tych germańców mogłeś jeszcze troche "podrasować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi