Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

prace nadal trwają

tutaj kabina, nie byłem wstanie pomalować tablicy więc wolałem ją zeszlifować i nałożyć kalkę:

ss855323.jpg

ss855324.jpg

ss855325.jpg

Napisano

sleeper gotowy:

ss855341.jpg

ss855343.jpg

ss855345.jpg

ss855346.jpg

Myślałem nad flagą, żeby "rodowity obywatel" USA Kowalsky nie poczuł się źle i okazał swój patriotyzm. Ale wyszły trochę brzydko (stara drukarka atramentowa) i docelowo ma wisieć pomiędzy kabiną a sleeperem.

ss855340.jpg

kalka, która idzie na tył sleepera:

ss855350.jpg

Napisano

Super kalka na tył sleepera mi się podoba a wnętrze boskie a co do flagi to raczej jej nie dawaj przynajmniej ja tak myśle.

Napisano

Muszę jeszcze domknąć jedną szybę. Boję się malowania kabiny i zabezpieczenia taśmą tej pustki. Farba może przecieknąć do środka. Otóż szyba zaznaczona na czerwono będzie "domknięta" i będzie podobna do zaznaczonej na zielono.

dscs.jpg

Napisano

pomalowana karoseria, jutro jeszcze jedna cienka warstwa, zwłaszcza od dołu, wszystko jeszcze niech wyschnie

ss855361.jpg

ss855363.jpg

• 2 weeks later...
Napisano

Chlapacze chyba . One są z papieru?. Jak dla mnie to za bardzo się błyszczą.

Pozdrawiam

Napisano

Potrenuj wycinanie bo jakieś takie nierówne są, no chyba że to wina zdjeć

Napisano

w kabinie mocowanie do pasów bezpieczeństwa ma przycisk do ich odpinania. on jest czerwony normalnie. pod deską na środku jest kilka przycisków, przełączników jakieś gniazdo, przynajmniej w fordzie którego robię są chromowane. widać też kilka kratek chyba od nawiewów, mogą być z czarnego plastiku, warto poszperać. "Kratka" na kierownicy rozważ kolor srebrny. Szkoda że nie chciało Ci się malować deski, ale ładnie to wygląda.