mzmichal Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 czas na budę elementy tylko przyklejone taśmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2009 łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2009 prace nadal trwają tutaj kabina, nie byłem wstanie pomalować tablicy więc wolałem ją zeszlifować i nałożyć kalkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Fajnie dobrane kolory wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 sleeper gotowy: Myślałem nad flagą, żeby "rodowity obywatel" USA Kowalsky nie poczuł się źle i okazał swój patriotyzm. Ale wyszły trochę brzydko (stara drukarka atramentowa) i docelowo ma wisieć pomiędzy kabiną a sleeperem. kalka, która idzie na tył sleepera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Super kalka na tył sleepera mi się podoba a wnętrze boskie a co do flagi to raczej jej nie dawaj przynajmniej ja tak myśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 mzmichal smiało sklej kabinę do kupy ,potem bez problemu wsadzisż podłogę z pulpitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Dokładnie mzmichal sklej kabinę bo wnętrze włożysz bez problemu jak mówi Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 17 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Muszę jeszcze domknąć jedną szybę. Boję się malowania kabiny i zabezpieczenia taśmą tej pustki. Farba może przecieknąć do środka. Otóż szyba zaznaczona na czerwono będzie "domknięta" i będzie podobna do zaznaczonej na zielono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 pomalowana karoseria, jutro jeszcze jedna cienka warstwa, zwłaszcza od dołu, wszystko jeszcze niech wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 18 Kwietnia 2009 Super Moderator Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Buda ładnie pomalowana - jakich farb używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 18 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2009 spray deco lack nr puchy: RAL 3020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 wymieniłem błotniki na cieńsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Chlapacze chyba . One są z papieru?. Jak dla mnie to za bardzo się błyszczą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Potrenuj wycinanie bo jakieś takie nierówne są, no chyba że to wina zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 w kabinie mocowanie do pasów bezpieczeństwa ma przycisk do ich odpinania. on jest czerwony normalnie. pod deską na środku jest kilka przycisków, przełączników jakieś gniazdo, przynajmniej w fordzie którego robię są chromowane. widać też kilka kratek chyba od nawiewów, mogą być z czarnego plastiku, warto poszperać. "Kratka" na kierownicy rozważ kolor srebrny. Szkoda że nie chciało Ci się malować deski, ale ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi