truckman Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 W takim razie ktoś sobie model zrobił fotomontażu?? Dalej będę przy swoim... Pixelowatoś (poszarpanie) nie koniecznie musi wynikać z fotomontażu, może z kompresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Tu macie link tego dafa bez pikseli http://i3.photobucket.com/albums/y88/nianiamh/DAFXTneus.jpg Faktycznie na wielu forach sporo osób twierdzi że to fotomontaż. Znalazło sie kilka osób które zakładały że to auto koncepcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 truckman przecież wiesz, że w modelarstwie wszystko się zdarzyć może, dobra Ty wiesz swoje, ja swoje Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Witam Kolega Truckman,nie kłoć się z nami to jest fotomontaż !!!mam gdzieś fote tego dafa bez nosa w tym samym tle,jak znajde to pokaze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 truckman ten model Dafa kiedyś był opisany w ''niusach'' w Trailerze ,prawdopodobnie zrobił go jakiś Holender ,skala 1:50-nie pamiętam dokładnie ... Ale jak by miał wyjść kiedyś taki Daf to i tak mi się by nie podoba,lepszy longline Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ale ten model jest bez sensu... Cała maska jest od Scania T... :roll Dam fote na której widać że wszystkie przetłoczenia się zgadzają... Może nie jest zbyt wyraźne ale wystarczy spojrzeć na podszybie w DAF-je, i na koniec maski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ale ten model jest bez sensu...Cała maska jest od Scania T... A Skody i Seaty budowane są na płytach podłogowych VW, też bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ale ten model jest bez sensu...Cała maska jest od Scania T... A Skody i Seaty budowane są na płytach podłogowych VW, też bez sensu... A to każdy kto interesuje się samochodami powinien wiedzieć. Maniakscań moje zdjęcie ale nie mam tego za złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 1. 2. 3. Prawda czy Fałsz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 1. Raczej nie ale podobne konstrukcje istnieją. 2. Możliwe. 3. Nie widziałem ale możliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Pierwsze jak dla mnie fotomontaż (ktoś jeszcze z nudów w Scanii tej przerobił napis z 420 na 4200 ) Reszta prawdopodobnie istnieje/istniała Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ja znalazłem fajną scanie, fajne koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 misiek14pl wierzysz, że te koła są prawdziwe ? Przecież to fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 To ja z innej beczki - coś z rodzimej motoryzacji : Widać wszystko jest poustawiane na sucho i przyklejone na gumę do żucia ,ale jak by to jakoś ładnie ''wspawać'' to fajnie by się Starek prezentował To się nazywa tuning ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Witam 1.na bank fotomontaż,po co dwie klamki Scania RICO wyglada ochydnie,przez fotomontaż Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Gdzieś w Szwecji jeżdżą takie Scanie na szynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Ładny ten ScanioStar :P A ta "Scanio-drezyna"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 misiek14pl pozatym chyba jakiś ... by zakładał niskoprofilówki do ciężarówki. Ochydnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 A ta Scania na torach to akurat jest odśnieżąją tory i naprawiają rużne usterki na kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 (edytowane) Widział ktoś dziwniejszy ciągnik siodłowy dopuszczony do ruchu?... Edytowane 21 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ja ...Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 W Polsce napewno daleko by nie zajechal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 eKrystian , Ja wiem że to fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Spoko misiek14pl, po prostu zabrzmiało to jak byś nie wiedział heh. Żeby nie było, to też coś dodam : Dopiero nie typowe i nie każdy widzi. Spotykanie w Japonii (Jakaś ich tam sztuka tego zdobienia itp) i podobnych . Oczywiście mi to się w ogóle nie podoba. Pozdr. eKrystian PS : Źródło : www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Jakieś Transformers... Ciekawie ile akmulatory wytrzymą jak nie ma silnika włączonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi