truckman Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 (edytowane) Ciekaw , nietypowe zdjęcia ciężarówek Czy aby na pewno takie coś jest? PS> Dzięki admin Edytowane 19 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Samoloty, śmigłowce » 1:1 to chyba typowo nie odpowiedni dział ? Mamy przecież od tego Pojazdy cywilne ? Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 Takowa Magnumka ponoć istnieje, ale przy tej Longline te felgi... Przecież to nawet dziecko zauważy, ze to kiepski fotomontaż . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 No fajne to ! Tylko jeszcze żeby latały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Już jest przesunięte we właściwe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Mi sie wydaje ze ta fota magnumki to fotomontaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam Wygląda na prawdziwą,albo bardzo dobry fotomontaż Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 To ja również pokarzę coś ciekawego - i tu pytanie do was: czy to możliwe czy to fotomontaż (chodzi o felgi)? Źródło: internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 fotomontaż i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 (edytowane) To raczej (napewno) fotomontaż... BBSy do trucka, dobreee . Pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam Na 100% fotomontaż,widziałem na zlocie te Volvo i miało normalne felgi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Mają ludzie wyobraznie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 No mają, ale czy ktoś z was pogniewałby się jakby były takie felgi do trucków? Ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam Mojim zdaniem,takie felgi to ochyda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Mojim zdaniem,takie felgi to ochyda Crying or Very sad Idź synu i nie grzesz więcej! Jak można klasyk od BBS nazwać ochydą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 Takowy magnum istnieje sam Servis Renoult Truck Tandem Mikołów za niego świadczy. Jest to przeróbka seryjnego magnuma, dwie kabiny połaczone, podwójny siłownik dodany do kabiny i poduchy powiększone, owiewki zrobine z włókna szklanego i nic innego. Oczywiście nie muszę mówić że rama jest wydłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 ScaniaV8 TY grzeszniku !! Messer a nie mówiłem że to fotomontaż . Truckman ,a masz może fotki tej magni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Witam W ciężarówce ochyda,a osobowymi autami się nie interesuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 W ciężarówce ochyda,a osobowymi autami się nie interesuje. Trzeba było pisać, że chodzi o ciężarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Ja mam dwa DAF-y, co do pierwszego to może jest coś takiego.... Ale ten drugi no to już słaba podróba Scani T... I napis "XT" co to ma być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 To ostatnie to jest fotomontaż. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Nei sądzę że który kolwiek to fotomontaż. Tylko że XT?? Dziwne samoróbka czy jakiś prototyp Dafa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Witam DAF z noskiem to fotomontaż ,koledzy z PKMC ,analizowali ten obrazek w photoshopie,a druga sprawą jest po co są uchwyty przy szybie w ciężarówce z nosem,Ja jeszcze takowej nie spotkałem a DAF-ik Longline jest prawdziwy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Kurcze ale nawet fajny ten daf z dziobem mogli by pomyślećo tym żeby wypuścić coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Nei sądzę że który kolwiek to fotomontaż. Tylko że XT?? Dziwne samoróbka czy jakiś prototyp Dafa?? Przyjrzyj się np. na naczepę, chodzi głównie o bok, że cały jest zamalowany, po prostu nowa warstwa na nim, a dół widać, że poszczępiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi