stroju Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Witam. Jako że odechciało mi się na razie Bergepanthery (a raczej czekam na materiały) otwieram kolejny warsztat: Ostatnio wpadłem na pomysł aby poprawić malowanie w moim Drillingu, którego zrobiłem jakieś 4 lata temu (był to chyba mój pierwszy Dragon): Wcześniej wyglądał tak: A po mojej destrukcji (czyli poodklejaniu niektórych elementów i moczeniu kadłuba w zmywaczu Wamodu przez 24 godziny) jest tak: Może mi to będzie szło lepiej niż Bergepanthera.... choć wczoraj przypomniałem sobie o nieprzyjemniej rzeczy, mianowicie kolokwium z matematyki, które mam chyba za tydzień (nawet chciałem zacząć się uczyć ale na szczęście jak otworzyłem książkę to mi przeszło przecież tydzień to bardzo dużo czasu....) Zobaczymy co z tego wyjdzie, niemieckie półgąsienicówki to moje ulubione pojazdy, może to mnie zmotywuje... c.d.n.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 20 Lutego 2009 Autor Share Napisano 20 Lutego 2009 Jednak coś robię: Wkroczył do akcji "Pan Serfejser" i rozprawił się z resztą pozostałości po poprzednim malowaniu c.d.n...... (nikt mnie nie wspiera ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Dajesz , dajesz. Pare lat temu również popełniłem tego esdeka i również jak Twój był to mój pierwszy dragon. Model bardzo fajny , według mnie jedna z ciekawszych wersji 251 , choć to kwestia gustu. Jakie masz plany co do kamo ? Powodzenia ! pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Model bardzo fajny , według mnie jedna z ciekawszych wersji 251 , choć to kwestia gustu. Fakt wersja bardzo ciekawa, ze względu na potężną siłę tych działek, niemniej jeśli budować jego miniaturę to lepiej sięgnąć po AFV Club... Powodzonka przy pracach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Hmm, w czymś ty go tak ładnie wykąpał, tylko nie mów, że to Kret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Hmm, w czymś ty go tak ładnie wykąpał, tylko nie mów, że to Kret Wystarczy przeczytać pierwszy post... A po mojej destrukcji (czyli poodklejaniu niektórych elementów i moczeniu kadłuba w zmywaczu Wamodu przez 24 godziny) jest tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Dziś rano zrobiłem preshadering, (zdecydowałem się na taki rodzaj bo odkryłem że we wszystkich czterech słoiczkach z czarnym panują pustki , udało się wytrząść tylko kilka kropel...): c.d.n.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 stroju, po Twoim Hetzerze taki Sd to powinna być bułeczka z masełkiem... Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Presh średnio Ci wyszedł moim zdaniem , zwłaszcza na podłodze esdeka. Wszelkie krawędzie , wgłębienia powinny być maznięte na czarno nie za grubą linią a środek powierzchni na np. siwy. U Ciebie zdecydowanie za bardzo przeważa czerń na środkach powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Jeszcze pomalowałem bazowym (moje ulubione farby Gunze ): c.d.n.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 No i nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Lutego 2009 Autor Share Napisano 24 Lutego 2009 Ostatnio dokleiłem i pomalowałem drobiazgi, pomalowałem Sido , nałożyłem kalki z zegarami (ostatnie jakie udało mi się znaleźć...) i znowu pomalowałem Sido: c.d.n.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi