bartek_222 Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 No dobrze przyznam się, że byłem troszkę wypity i nie panowałem nad sobą. I takie z tego buty wyszły...Właśnie maluje koła. Sorry panowie ale tym postem kolega powalił mnie na kolana... Chłopie, jeśli chcesz być modelarzem, to zapamiętaj że z modelem jak z samochodem: dopuszczalny poziom alkoholu podczas pracy to 0,00. Zrobisz ładny model, pójdziesz na duże ale nie wcześniej... Cytuj
krzychu-onisk Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Pijący 14 latek? Hmm... chyba jest na to paragraf XD Cytuj
krzychu-onisk Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 No nie bój się, nie zadzwoniłem na policje XD :P Cytuj
Andrzej2 Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Nie będę ich teraz odrywał bo się w złym miejscu urwą lub się połamią. Musisz spróbować, bo jak tak to zostawisz to z tego co wiem model nie bezie zbudowany w myśl idei modelarstwa Nie wiem jak ciebie ale mnie to by tak drażniło że w nocy nie mógłbym spać(kiedyś już tak miałem ) dopuszczalny poziom alkoholu podczas pracy to 0,00. Ooooootak to jest święta prawda Przecież to żarty były Albo nie... i może to jest przyczyna źle przyklejonych wydechów pzrd Andrzej Cytuj
peter Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Alkohol w wieku 14 lat to trochę złe rozwiązanie Tak samo pisanie "karnistry" a nie kanistry Cytuj
Drak Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Żeby nie było, że nic nie robię... Karnister : dziecko... nie kalecz naszego języka. Masz taką przeglądarkę która zwie się Firefox... ona poprawia błędy... jest KANISTER. możesz też wypowiedź napisać w wordzie i ją wkleić albo sprawdzać pisownie nawet w wyszukiwarce zwanej google. Najlepiej zainwestuje w słownik bo Twoje błędy są tak irytujące że aż oczy bolą od czytania tego... Cytuj
dawid xd Napisano 1 Marca 2009 Autor Napisano 1 Marca 2009 Drak-u już poprawiłem... Jedną literkę dodałem i tyle krzyku Ehhh. Cytuj
JŚ Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Albo nie... i może to jest przyczyna źle przyklejonych wydechów Jest coś takiego jak instrukcja, warto czasem do niej zaglądnąć :> Cytuj
Andrzej2 Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Jest coś takiego jak instrukcja, warto czasem do niej zaglądnąć :> Oooo tak warto, bo z tego co wiem to bez instrukcji nie pójdzie składanie Cytuj
Paweł213 Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Oj Boże chłopaki zrobiliście tyle zamieszania. O jakieś głupie KANISTRY. Zamiast mu napisać na PW co ma poprawić i tyle. Poprawił by szybko i nie było by żadnego zamieszania. I nabijanie niepotrzebnych postów. Ja nic nie mam do tego bo to nie mój temat. Tylko chodzi tu, o to aby nie zniechęcić kolegi do tego fachu... Dla Was wszystkich wielkie Cytuj
dawid xd Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Chłopaki na czarno pomalować gąsienice? Cytuj
krzychu-onisk Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Chłopaki na czarno pomalować gąsienice? Jeżeli gąski w prawdziwym były z gumy to tak. Zaś wydaje mi się że, były stalowe to masz dwie opcje, albo bardziej rdzawe albo bardziej Gun Metal. Przynajmniej znam takie metody. Cytuj
dawid xd Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Czy może na czarno apotem stalowym pomalować Suchym pędzlem? Cytuj
tomek14147 Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Czy może na czarno apotem stalowym pomalować Suchym pędzlem? I to chyba będzie najlepsza opcja. Cytuj
dawid xd Napisano 29 Marca 2009 Autor Napisano 29 Marca 2009 NA RAZIE muszę zrobić przerwę z modelarstwem. Z jednego powodu :(( Ale MOŻE jeszcze powrócę... CHYBA NA PEWNO :(( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi