bartek_222 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 No dobrze przyznam się, że byłem troszkę wypity i nie panowałem nad sobą. I takie z tego buty wyszły...Właśnie maluje koła. Sorry panowie ale tym postem kolega powalił mnie na kolana... Chłopie, jeśli chcesz być modelarzem, to zapamiętaj że z modelem jak z samochodem: dopuszczalny poziom alkoholu podczas pracy to 0,00. Zrobisz ładny model, pójdziesz na duże ale nie wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Pijący 14 latek? Hmm... chyba jest na to paragraf XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Przecież to żarty były !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 No nie bój się, nie zadzwoniłem na policje XD :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Nie będę ich teraz odrywał bo się w złym miejscu urwą lub się połamią. Musisz spróbować, bo jak tak to zostawisz to z tego co wiem model nie bezie zbudowany w myśl idei modelarstwa Nie wiem jak ciebie ale mnie to by tak drażniło że w nocy nie mógłbym spać(kiedyś już tak miałem ) dopuszczalny poziom alkoholu podczas pracy to 0,00. Ooooootak to jest święta prawda Przecież to żarty były Albo nie... i może to jest przyczyna źle przyklejonych wydechów pzrd Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Alkohol w wieku 14 lat to trochę złe rozwiązanie Tak samo pisanie "karnistry" a nie kanistry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Żeby nie było, że nic nie robię... Karnister : dziecko... nie kalecz naszego języka. Masz taką przeglądarkę która zwie się Firefox... ona poprawia błędy... jest KANISTER. możesz też wypowiedź napisać w wordzie i ją wkleić albo sprawdzać pisownie nawet w wyszukiwarce zwanej google. Najlepiej zainwestuje w słownik bo Twoje błędy są tak irytujące że aż oczy bolą od czytania tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Drak-u już poprawiłem... Jedną literkę dodałem i tyle krzyku Ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Albo nie... i może to jest przyczyna źle przyklejonych wydechów Jest coś takiego jak instrukcja, warto czasem do niej zaglądnąć :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Jest coś takiego jak instrukcja, warto czasem do niej zaglądnąć :> Oooo tak warto, bo z tego co wiem to bez instrukcji nie pójdzie składanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł213 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Oj Boże chłopaki zrobiliście tyle zamieszania. O jakieś głupie KANISTRY. Zamiast mu napisać na PW co ma poprawić i tyle. Poprawił by szybko i nie było by żadnego zamieszania. I nabijanie niepotrzebnych postów. Ja nic nie mam do tego bo to nie mój temat. Tylko chodzi tu, o to aby nie zniechęcić kolegi do tego fachu... Dla Was wszystkich wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Chłopaki na czarno pomalować gąsienice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Chłopaki na czarno pomalować gąsienice? Jeżeli gąski w prawdziwym były z gumy to tak. Zaś wydaje mi się że, były stalowe to masz dwie opcje, albo bardziej rdzawe albo bardziej Gun Metal. Przynajmniej znam takie metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Czy może na czarno apotem stalowym pomalować Suchym pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Czy może na czarno apotem stalowym pomalować Suchym pędzlem? I to chyba będzie najlepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 NA RAZIE muszę zrobić przerwę z modelarstwem. Z jednego powodu :(( Ale MOŻE jeszcze powrócę... CHYBA NA PEWNO :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi