Pawlo Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Zainspirowany fotkami kol. SKALA72 postanowiłem pokazać modelik który kiedyś popełniłem.Powstał w 3 egz. dwa zmieniły właściciela i ten jeden mi się ostał.Ale ma już miejsce na dioramie u kolegi.Robiony "na piechotę' na podstawie fotek i planów przeskalowanych z czegoś. Ot taka ciekawostka modelarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarusgoral Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Peugeocik bardzo fajny, zreszta wszystko z tej epoki zasluguje na wysokie noty Napewno maniacy moga sie czepić grubosci blach jak w Tygrysie czy zawiasów jak do klasztornych baszt. Mnie osobiscie się podoba, zwłaszcza iż to rzadkość. Mam pytanie o wnetrze, radosna twórczosc? czy wzorowałes się na czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Pal sześć blachy, ale te koła szprychowe musiały być masakryczne w robocie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 12 Marca 2009 Autor Share Napisano 12 Marca 2009 Blacha fakt 'bycza' model był robiony kilka lat temu,chyba ze trzy. Ten był ostatni z trzech i w zasadzie z el. które zostały.jak pamiętam to wnętrze jest robione na podstawie jakiejś kartonówki która była chyba w 1:35.Same koła do trzech modeli to dwa tygodnie wycinania szlifowania i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 O to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Szkoda że za póżno przypłyneły z Francji aby bić bolszewika. Ale i tak w 1939 przydały się do zwalczania dywersantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 fajna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 SUPER! Kolejna polska pancerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi