Skocz do zawartości

Serbski T-55A (1/72, ACE) - Hercegowina, jesień 1994 (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Świetny teciak a w dodatku mój rocznik

Napisano

Ojojoj ale to maciupkie jest, myślałem, że o wiele większe. Bardzo ładny tank a i otoczenie zasługuje na pochwałę. Paket z Wspólnoty Europejskiej - ciekawy, humanitarny akcent ;)

Napisano

piekny,powala mnogosc detali i malowanie.czekam na galerie z podstawka

Napisano

zęby zginęły mi w dywanie, jak czasem drobnne detale :-) Super jak na tę skalę, podziwiam !!!!!! Jak widzę 1:72 w pudełku, to mnie odrzuca , chociaż zrobiłem dwa modele 1:144, no ale 1:144 to w zasadzie samo malowanie.

Napisano
łańcuchy do trzymania szekli czy trzpieni na zapasy gąsienic. W 72 niemozliwe/bardzo trudne - brak takiego materiału-w 35 standard fototrawione ale brzydkie bo płaskie, w 1/16 pikne naturalne łańcuszki ogniwkowe.

Zgadzam się - te łańcuszki fototrawione w 1:35 - to masakra !!!!! Lepiej ich nie zakładać. No chyba, że ktoś ma słabe oczy i ich nie widzi

Napisano

Hmm, od tej pory w określeniu "sky is the limit" zastąpię słowo "sky" na "twój teciak" ;)

• 2 weeks later...
Napisano

Super, widzę że wystawiłeś swój modelik na braille scale competition - będę trzymał kciuki

Napisano
Super, widzę że wystawiłeś swój modelik na braille scale competition - będę trzymał kciuki

Dzięki! W sumie czemu nie spróbować? Zdjęcia mam a model chyba taki najgorszy nie jest

Pozdrawiam

Napisano

no to trzymamy kciuki za złoty medal, w pełni zasłużony będzie!

Napisano

Model jest pierwsza klasa. Mucha nie siada.

Co do medalu, to jest to zabawa i chyba ważniejsze są komentarze jurorów.

Może też się wyrobię i swojego Gaza skończę

Napisano
Model jest pierwsza klasa. Mucha nie siada.

Co do medalu, to jest to zabawa i chyba ważniejsze są komentarze jurorów.

Może też się wyrobię i swojego Gaza skończę

Dawaj dawaj! Do piętnastego chyba przyjmują modele.

Pozdrawiam

Z.

Napisano

Kombinuję jak tutaj ładnie pomalować zużycie drewnianej paki. Dziś wieczór coś może nawet zapodam.