Andrzej2 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Świetny teciak a w dodatku mój rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Muszę sobie kupić jakiegoś ACE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Ojojoj ale to maciupkie jest, myślałem, że o wiele większe. Bardzo ładny tank a i otoczenie zasługuje na pochwałę. Paket z Wspólnoty Europejskiej - ciekawy, humanitarny akcent ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 piekny,powala mnogosc detali i malowanie.czekam na galerie z podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 zęby zginęły mi w dywanie, jak czasem drobnne detale :-) Super jak na tę skalę, podziwiam !!!!!! Jak widzę 1:72 w pudełku, to mnie odrzuca , chociaż zrobiłem dwa modele 1:144, no ale 1:144 to w zasadzie samo malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 łańcuchy do trzymania szekli czy trzpieni na zapasy gąsienic. W 72 niemozliwe/bardzo trudne - brak takiego materiału-w 35 standard fototrawione ale brzydkie bo płaskie, w 1/16 pikne naturalne łańcuszki ogniwkowe. Zgadzam się - te łańcuszki fototrawione w 1:35 - to masakra !!!!! Lepiej ich nie zakładać. No chyba, że ktoś ma słabe oczy i ich nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 ŁŁaaaałłłłłł. Ale cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Dziękuję wszystkim za życzliwe komentarze! W dziale "Różne" mozna oglądać juz całość: viewtopic.php?t=13481 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Hmm, od tej pory w określeniu "sky is the limit" zastąpię słowo "sky" na "twój teciak" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Super, widzę że wystawiłeś swój modelik na braille scale competition - będę trzymał kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Super, widzę że wystawiłeś swój modelik na braille scale competition - będę trzymał kciuki Dzięki! W sumie czemu nie spróbować? Zdjęcia mam a model chyba taki najgorszy nie jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 no to trzymamy kciuki za złoty medal, w pełni zasłużony będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Model jest pierwsza klasa. Mucha nie siada. Co do medalu, to jest to zabawa i chyba ważniejsze są komentarze jurorów. Może też się wyrobię i swojego Gaza skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Model jest pierwsza klasa. Mucha nie siada.Co do medalu, to jest to zabawa i chyba ważniejsze są komentarze jurorów. Może też się wyrobię i swojego Gaza skończę Dawaj dawaj! Do piętnastego chyba przyjmują modele. Pozdrawiam Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 Kombinuję jak tutaj ładnie pomalować zużycie drewnianej paki. Dziś wieczór coś może nawet zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi