tornado Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 W zeszłm roku podczas wypoczynku nad morzem miałem okazję z bliska pooglądać tego kenia. Oczywiście obcykałem go ile się dało, a teraz dzielę się z Wami zdjęciami tego już podstarzałego Kenwortha, a oto i fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Super fotki dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Albo tego albo bardzo podobnego często widziałem w Toruniu i parę razy w Inowrocławiu. Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Kenio już nieco styrany, ale mimo to, robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Kwietnia 2009 Super Moderator Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Cześć. Piękna bestia, podstarzała ale jara. Wiele młodzików, może pozazdrościć jej startych opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Piękny klasyk też widziałem podobnego w okolicach Świecka ale nie zdążyłem porbić fotek a za foty wielkie panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Andrzej prawdy nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi