kzugaj Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam wiem że temat już sie przewijał ale chciałbym bardziej precyzyjnie sie dowiedzieć. Malowałem ze 2 lub 3 lata temu kabine trucka pedzlem i emalia revella czrny błyszczący to chyba jest 9 jak dobrze pamietam. Zostawiłem do wyschcniecia no i porażka jakieś paprochy i kurz osiadły na pomalowanej powierzchni. Po przerwie trwającej własnie jakies 2 latka trafilem na to forum i wiem że można usunąć strą emalie i tak chciałbym zrobić. Czym proponujecie usunąć emalie revella? Czy dobry bedzie do tego płyn hamulcowy DOT? Pozdrawiam i czekam na szybką odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Cleanluxem sprobój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Czy dobry bedzie do tego płyn hamulcowy DOT? Będzie dobry. Ja moczyłem w DOT 3 i farba ładnie schodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Kret też powinien sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Bioroąc pod uwage że przebywam poza granicami polski to clenalux i kret beda raczej nieosiagalne ale dot 3 i dot 4 jak najbardziej tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Ale przecierz kret moze być pod inną nazwą za granica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Dota 4 ponoć lepiej nie używać, podobno strasznie osłabia tworzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Użyj Wchite Spiryt Spróbuj na jakimś małym kawałku nie powinien rozpuścić plastiku a jak polezy to podejrzewam ze powinno odleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi