mzmichal Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Wreszcie, nareszcie skończyłem swojego pierwszego trucka . Nie miałem siły już przyozdobić folią sleepera, niestety trochę model na tym stracił. Zrezygnowałem z poziomych pasów. Spasowanie kabiny z maską tragiczne. Musiałem lekko wygiąć zawias na którym trzyma się maska. I tak na kilku zdjęciach widać małą szparkę. A tutaj wraz z naczepą: z użyciem flesza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 W miarę poprawnie i czysto sklejony Petek Mogłeś całą kabinę prysnąć jeszcze bezbarwnym.Lakier w tedy wyglądał by lepiej . Ogółem zestaw prezentuje się nieźle . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Właśnie dobrze że nie nałożył bezbarwnego bo to ciężarówka starego typu i one miały taki lakier. Na prawdę wyszła ci pięknie. Super wygląda z tą naczepą. Extra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Właśnie dobrze że nie nałożył bezbarwnego bo to ciężarówka starego typu i one miały taki lakier Zależy kto co lubi Ja bym tam prysnął Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 ja też bym bezbarwnym trysną, ale ta czerwień ładna Ci wyszła. Aż się nie mogę doczekać kiedy swojego zacznę robić. Szkoda chromów widać na nich miejsca po odcinaniu od ramki. No i tylny lewy chlapak jakoś krzywo. Folia na drzwiach miodzo. klamki też zrób chromowane, na sleeperze też jest kilka miejsc, które dobrze jak by były chromowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Co do foli, jest to zwykły papier samoprzylepny. Nie miałem już siły i nerwów na obklejenie sleepera. Ten papier nie najlepiej trzyma się tej powierzchni albo za mocno złapie i później można oderwać ciut farby. Model uważam za skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 nie mogłem się oprzeć i zrobiłem małą sesję zdjęciową na zewnątrz copycat zapomniałem ci napisac o jednym wielkim błędzie italerki: z jednej i z drugiej strony jest szpara przy filtrach, ja wsadziłem w otwory zwiniętą w rulon folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Maja 2009 Super Moderator Share Napisano 8 Maja 2009 Czyli kalkę na slepeerze masz nie zabezpieczoną lakierem, może kiedyś odpadnie Ale ciężarówka ładnie wygląda, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 Mam nadzieje, że nie odpadnie. Teraz trochę za późno na poprawki, rada przyda się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi