jonnym Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Jeżeli chodzi ci o narzedzie to aerograf- farbe z puszki jak rozcienczysz to tez mozesz malowac aero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Precyzyjne pytanie to i odpowiedź jak znalazł. Myślę, że kolega myślał o farbach typu spray. Spray – mała kontrola nad tym co robisz, duże straty farby, wygoda. Aero – kontrola nad strumieniem farby, ekonomia, kultura techniczna (konserwacja sprzętu, potrzebny jest kompresor). Jak zlejesz np. spray Tamiya do aero to masz dwa w jednym i szczerze polecam takie rozwiązanie. Podkłady Gunze typu spray to sugeruję zostać przy rozwiązaniu zaproponowanym przez producenta i nie kombinować ze zlewaniem zawartości puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpi1234 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xsara2008 Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Dla mnie KOCUR!!!Kurczę szukam koloru do amerykańskiej ciężarówki żeby chromy ładnie podkreślic i chyba znalazłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 koksik750 Gratuluję Świetny model, bardzo ładna polerka Nie widzę wad na zewnątrz Środek ocenię, jak będą fotki albo w SM obejrzę Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 26 Września 2009 Share Napisano 26 Września 2009 już niedługo wychodzi nowy numer ( niestety bez mojej relacji ) Także Mors - chyba nie obejrzymy tego "wozu" w SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Jeśli relacja nie ukaże się w nowym numerze SM, więcej zdjęć ( w świetle dziennym oraz sztucznym ) dorzucę wkrótce Relacja ukazała się ale aby coś zobaczyć na fotkach trzeba mieć lupę Nie krępuj się - dawaj następne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Wcześniej nie widziałem tego modelu więc dopiero teraz komentuje . Powiem krótko, szczena mi opadła jak go zaobaczyłem, niesamowity poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Normalnie miodzio !! Elegancki Modelik Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi