RH Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Taki sobie modelik z wyprasek minionej epoki (mowa tu bardzo grubych wypraskach) Pamiętam gdy kupowalem go jeszcze w okresie kiedy go pierwszy raz KP wypuścilo ,byl to dla mnie super model i szok ,Teraz troche emocje wygasly i jest to przecietny nie najlepszy produkt .Ale tak dla rozrywki bez poprawek zrobilem go sobie . Model w malowaniu Indyjskich Sil Powietrznych (tak dla odmiany bo dosć ciekawe z tym pomarańczowym ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Tej "cienizny" KP na Twoim modelu nie widać. Prezentuje się bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Kolejna fajna "rura" na forum i kolejny dowód na to, iż nawet z kiepskiego zestawu można wykrzesać bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Popieram kolegę wyżej. Świetnie poraziłeś sobie z tym słabym zestawem. Mimo, iż to nie najlepszy z Twoich modeli, bo raczej przeciętny, to w ogólnym rozrachunku zdecydowanie trzyma poziom. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 To jest model 1:48 czy 1:72? O ile pamietam, to KP wypuscilo tylko 1:72, a w 1:48 niejaki OEZ. No chyba, ze to jakis przepak. Co do modelu to nie wypowiadam sie, bo jesli chodzi o modele RH, nie ma o czym gadac....ladne i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 15 Maja 2009 Autor Share Napisano 15 Maja 2009 To jest model 1:48 czy 1:72?O ile pamietam, to KP wypuscilo tylko 1:72, a w 1:48 niejaki OEZ. No chyba, ze to jakis przepak. Co do modelu to nie wypowiadam sie, bo jesli chodzi o modele RH, nie ma o czym gadac....ladne i tyle. Sam dokladnie nie wiem czy to przepak czy nie ,ale ten to 1:48 firmy Kopro Mysle że to zmieniona nazwa Kovozawody Prostoiev czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Ładna suczka Jeśli zaś chodzi o pochodzenie wyprasek, z tego co wiem w 1/48, su-7 stworzył stary kopro, dopiero później pakowany przez OEZ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Zeby young nie miał wątpliwości, polecam ten link: http://www.modelingmadness.com/reviews/viet/previews/buysu7p.htm Czarno na białym, Kopro przepakowało OEZ Letohrada. A już myślałem, że mi pamięć siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Wielkie dzięki erkamo choć jestem pewny, że niedawno o tym czytałem, źródło musiało zawierać nieprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwat Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Super modelik !!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi