rtoipmodest Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2009 koniec: i nadal jako tapeta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Bardzo fajne zestawienie . Model miły dla oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Piotrze, moją opinię znasz na bieżąco Całość po skompletowaniu bardzo ładnie współgra i cieszy oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 7 Listopada 2009 Autor Share Napisano 7 Listopada 2009 W ramach odgrzewania starego kotleta Bardzo nie podobały mi się anteny, u Brytoli tak cieńkie, że niekiedy nie widać ich na fotach. Długo poszukiwałem właściwej szczotki lub pędzla. No i dziś wpadł mi w ręce w piwnicy: A tak wygląda z antenami, dl porównania stara w środku: Zbiniu deboneder nie dał rady. Żyleta i powtórne wiercenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Zbiniu deboneder nie dał rady. Żyleta i powtórne wiercenie. Może za krótko czekałeś... dziwne. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi