rtoipmodest Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Napisano 21 Sierpnia 2009 koniec: i nadal jako tapeta: Cytuj
hubert72 Napisano 21 Sierpnia 2009 Napisano 21 Sierpnia 2009 Bardzo fajne zestawienie . Model miły dla oczka Cytuj
MrDyzio Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Piotrze, moją opinię znasz na bieżąco Całość po skompletowaniu bardzo ładnie współgra i cieszy oczy Cytuj
rtoipmodest Napisano 7 Listopada 2009 Autor Napisano 7 Listopada 2009 W ramach odgrzewania starego kotleta Bardzo nie podobały mi się anteny, u Brytoli tak cieńkie, że niekiedy nie widać ich na fotach. Długo poszukiwałem właściwej szczotki lub pędzla. No i dziś wpadł mi w ręce w piwnicy: A tak wygląda z antenami, dl porównania stara w środku: Zbiniu deboneder nie dał rady. Żyleta i powtórne wiercenie. Cytuj
TankRed1070 Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Zbiniu deboneder nie dał rady. Żyleta i powtórne wiercenie. Może za krótko czekałeś... dziwne. Pozdrowienia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi