Piotrek.S. Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Witam!! Na forum ACR znalazłem gościa który robi garby do efszesnastek. Ma trzy typy w tym oczywiście polskie. Dodatkowo robi zasobniki Sniper/Pantera (też chyba zanabyliśmy:?: ). Cena 12 baksów za zestaw.Wysyłka do Polski jak najbardziej. Linka tutaj Cytuj
Majek Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 O, i podstawe statecznika do naszej wersji tez robi... Ciekawe, czy CFT by wykonal... EDIT: EEeee... Ale to 72-ka... Cytuj
mirage3 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 O, i podstawe statecznika do naszej wersji tez robi...Ciekawe, czy CFT by wykonal... EDIT: EEeee... Ale to 72-ka... 1/72 Kiepsko. Co eeeee ????? może 1/48 i 1/32 jest eeeeeeeeeee Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Gdyby żywiczki były w trzech rozmiarach, wtedy było by aaaaaaaa Póki co jest eeeeeeeee Cytuj
mirage3 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Gdyby żywiczki były w trzech rozmiarach, wtedy było by aaaaaaaa Póki co jest eeeeeeeee Zresztą koleś pisze, że wersje w 1/48 są w toku Cytuj
gulus Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Ja napiszę za Majkiem - eeeee Ale słoneczko w okienku pojawiło się - 1/48 w toku. Cytuj
imt Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Ja napiszę za Majkiem i Gulusem - eeeeeeeeeeeeeeeee. W 1/32 nawet zapowiedzi nie ma. Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Bo w 1/32 nie ma modelu F-16D jeszcze... Cytuj
imt Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Bo w 1/32 nie ma modelu F-16D jeszcze... No faktycznie przeoczyłem ten drobny szczegół. Cytuj
mirage3 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Co Wam ??? znowu się robi dyskusja na temat jedynie słusznych skal !! tak nie można Cytuj
imt Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Jedynie słuszna skala to jest ta w której każdy z nas robi (zbiera) modele. Natomiast ja żałuję że w mojej uluboinej skali nie ma tego (i szybko nie będzie) co inni już mają lub będą mieli niebawem. :( Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Jedynie słuszna skala to jest ta w której każdy z nas robi (zbiera) modele. Natomiast ja żałuję że w mojej uluboinej skali nie ma tego (i szybko nie będzie) co inni już mają lub będą mieli niebawem. :( Niestety nie ma i nie bedzie niektórych modeli w tej skali Cytuj
mirage3 Napisano 4 Listopada 2006 Napisano 4 Listopada 2006 Jedynie słuszna skala to jest ta w której każdy z nas robi (zbiera) modele. Natomiast ja żałuję że w mojej uluboinej skali nie ma tego (i szybko nie będzie) co inni już mają lub będą mieli niebawem. :( Niestety nie ma i nie bedzie niektórych modeli w tej skali Dla Chinoli (czyt. Trumpek) wszystko jest możliwe... Cytuj
Marek Świderski Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Ciekawe, czy CFT by wykonal... To może ktoś na miejscu znaczy w kraju po znajomosci wykona. Cytuj
Majek Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 Tia... Ciekawe kto mogly to zrobic... Marek nie znasz nikogo takiego? A tak na serio... Tak sie usralem na te CFT, ale jak przyjdzie kiedys do skladania modelu, a nie bedzie dostepnego zadnego zestawu, bede sam dlubal w balsie... W sumie o to chyba w modelarstwie chodzi, nie? Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 W modelarstwie to chyba każdemu chodzi o coś innego I dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi