Piotrek.S. Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Witam!! Na forum ACR znalazłem gościa który robi garby do efszesnastek. Ma trzy typy w tym oczywiście polskie. Dodatkowo robi zasobniki Sniper/Pantera (też chyba zanabyliśmy:?: ). Cena 12 baksów za zestaw.Wysyłka do Polski jak najbardziej. Linka tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 O, i podstawe statecznika do naszej wersji tez robi... Ciekawe, czy CFT by wykonal... EDIT: EEeee... Ale to 72-ka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 1/72 Kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 O, i podstawe statecznika do naszej wersji tez robi...Ciekawe, czy CFT by wykonal... EDIT: EEeee... Ale to 72-ka... 1/72 Kiepsko. Co eeeee ????? może 1/48 i 1/32 jest eeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Gdyby żywiczki były w trzech rozmiarach, wtedy było by aaaaaaaa Póki co jest eeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Gdyby żywiczki były w trzech rozmiarach, wtedy było by aaaaaaaa Póki co jest eeeeeeeee Zresztą koleś pisze, że wersje w 1/48 są w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Ja napiszę za Majkiem - eeeee Ale słoneczko w okienku pojawiło się - 1/48 w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Ja napiszę za Majkiem i Gulusem - eeeeeeeeeeeeeeeee. W 1/32 nawet zapowiedzi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Bo w 1/32 nie ma modelu F-16D jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 2 Listopada 2006 Autor Share Napisano 2 Listopada 2006 Jak dla mnie aaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Listopada 2006 Share Napisano 2 Listopada 2006 Bo w 1/32 nie ma modelu F-16D jeszcze... No faktycznie przeoczyłem ten drobny szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Co Wam ??? znowu się robi dyskusja na temat jedynie słusznych skal !! tak nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Jedynie słuszna skala to jest ta w której każdy z nas robi (zbiera) modele. Natomiast ja żałuję że w mojej uluboinej skali nie ma tego (i szybko nie będzie) co inni już mają lub będą mieli niebawem. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Jedynie słuszna skala to jest ta w której każdy z nas robi (zbiera) modele. Natomiast ja żałuję że w mojej uluboinej skali nie ma tego (i szybko nie będzie) co inni już mają lub będą mieli niebawem. :( Niestety nie ma i nie bedzie niektórych modeli w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Listopada 2006 Share Napisano 4 Listopada 2006 Jedynie słuszna skala to jest ta w której każdy z nas robi (zbiera) modele. Natomiast ja żałuję że w mojej uluboinej skali nie ma tego (i szybko nie będzie) co inni już mają lub będą mieli niebawem. :( Niestety nie ma i nie bedzie niektórych modeli w tej skali Dla Chinoli (czyt. Trumpek) wszystko jest możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Ciekawe, czy CFT by wykonal... To może ktoś na miejscu znaczy w kraju po znajomosci wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 Tia... Ciekawe kto mogly to zrobic... Marek nie znasz nikogo takiego? A tak na serio... Tak sie usralem na te CFT, ale jak przyjdzie kiedys do skladania modelu, a nie bedzie dostepnego zadnego zestawu, bede sam dlubal w balsie... W sumie o to chyba w modelarstwie chodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 5 Listopada 2006 Share Napisano 5 Listopada 2006 W modelarstwie to chyba każdemu chodzi o coś innego I dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi