Robert822 Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 Witam mam 14 lat a ty jestes jak do tych czas moim największym fanem i mam kilka pytań.Zkąd bierzesz plany na dobudówki z plexy i innych ele.Czy rozmiary robisz tak na oko?? -to ty masz fanow..... chyba chodzilo ci o idola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Lutego 2011 Autor Share Napisano 26 Lutego 2011 mateusz kumorek Dziękuję że mogę być twoim największym fanem, ale jeszcze nie wiem poczemu Powiem tak, nic nie powstaje na oko do wszystkiego mam plany i sie ich trzymam wspomagam sie też zdjęciami których mam sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) ja jestem twoim fanem!!! Edytowane 26 Lutego 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 fuck ja jestem twoim fanem!!! Uważaj lepiej na słownictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Prośba Potrzebuje skan w bardzodobrej rozdzielczości tych kalkomani Im wiecej tym lepiej więc najchetniej 1200 dpi i w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Jutro zobaczę i postaram się pomóc. Mam ten model: http://www.mojehobby.pl/revell-5002-german-fast-attack-craft-and-flak-armament-p-1-662396.html więc powinno być chyba właśnie to. bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 oj chyba bede bzzzzzyyyczzał z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 (edytowane) Schnellboot S-100 doczekał sie Camo Tak sie prezentuje Podoba sie ?? C.D.N Edytowane 2 Marca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 2 Marca 2011 Fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Wymiękam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Podoba sie ?? Wcale Żartowałem Po prostu, małe cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Masakrycznie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 No tak..... hmmm.... co by tu napisać?.... no piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 zayebjoza ;) ale ja bym zrobił jednak wash ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 zayebjoza ;) ale ja bym zrobił jednak wash ! Rób nikt ci przeca nie zabrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Ktoś Ci śruby zakorbił no ale pełny opad.Dobrze,że teraz to oglądam bo inaczej noc byłaby nie przespana.MŚ i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Cześć http://www.mojswiatmodeli.pl/Figurki_Zaloga_lodzi_Schnellboot_Crew_plus_10_figurek_skala_135_Italeri_5607-1060.html ale jeszce gdzieś widziałem postaram się znależć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 4 Marca 2011 Autor Share Napisano 4 Marca 2011 To mam 2 zestawy jest jeszcze 6 ludków z CMK w 1:35 Ale przydałby mi sie taki zestaw jak Revela 51 marynarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Ale przydałby mi sie taki zestaw jak Revela 51 marynarzy Ale nie wszystkie sa do Schnella polowa? do USS GATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Dziś niewiele Torpedy wyszlifowane, wyostrzone linie podziałowe po podkładzie i pierwszej warstwie farby Jeszcze mosiężna farba na przodzie i tyle Mam nadzieje że sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Marca 2011 Super Moderator Share Napisano 10 Marca 2011 Mam nadzieje że sie podobają RARYTAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Mam wrażenie że wyglądają lepiej niż w rzeczywistości. Ale to dobrze bardzo lubię piekne wypieszczone modele. Coś pięknego . Aż nie mogę wyjść z podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Oj o torpedy dbano i jedynie je smarem mazano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Na pewno dbano w końcu jedna torpeda sporo mogła zdziałać ale w smarze tak dobrze nie wyglądały. Ale tak jak napisałem model bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 mazano je przed wsadzeniem do wyrzutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi