pawlik Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Skoro taki ścisk w pierwszym rzedzie ,to ja kotwicę rzucam w drugim. .Żebym to ja miał tyle "pary"....u mnie wszystko kuleje . No Chudziutki powodzenia w pracy!!!! oby wszystko bezproblemowo poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja poobserwuje z klifu. Będzie lepszy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 BALROG, na Jasia Fasolę powinien wejść do kanonów modelarstwa ekspresowego ... A malowanie barki wybrałeś najlepsze z podanych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 BALROG, na Jasia Fasolę powinien wejść do kanonów modelarstwa ekspresowego ... A malowanie barki wybrałeś najlepsze z podanych ... Tak samo powinien wejśc ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 BALROG, jak już tak zjechaliśmy, to co powiesz o Yamato ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 BALROG, jak już tak zjechaliśmy, to co powiesz o Yamato ... Kiedyś zrobię Yamato w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Kiedyś zrobię Yamato w 1:35 I z rufy na dziób będziesz jeździł skuterkiem z częściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Kiedyś zrobię Yamato w 1:35 Ja pier... , a gdzie będziesz go trzymał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Kiedyś zrobię Yamato w 1:35 I z rufy na dziób będziesz jeździł skuterkiem z częściami Ojtam ojtam raptem 7,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja pier... , a gdzie będziesz go trzymał Zamieszka w nim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 To dłuższy od motorówki mojego ojca. Będziesz musiał kupić dwuosiową przyczepę pod łódkową jak chcesz go na wystawę zawieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 To dłuższy od motorówki mojego ojca. Będziesz musiał kupić dwuosiową przyczepę pod łódkową jak chcesz go na wystawę zawieść. Można też wybudować "nabrzeże" i zrobić mega-dioramkę (czyli przebudować basen ogrodowy) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 To dłuższy od motorówki mojego ojca. Będziesz musiał kupić dwuosiową przyczepę pod łódkową jak chcesz go na wystawę zawieść. Można też wybudować "nabrzeże" i zrobić mega-dioramkę (czyli przebudować basen ogrodowy) ... A co robiłby Yamato powiedzmy na Bałtyku i to jeszcze bez eskorty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 7 Sierpnia 2011 A co robiłby Yamato powiedzmy na Bałtyku i to jeszcze bez eskorty ??...by sobie pływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 ...by sobie pływał ... i to jeszcze bez eskorty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 A co robiłby Yamato powiedzmy na Bałtyku i to jeszcze bez eskorty ?? Nawet w skali 1/35 i tak byłby jedynym pancernikiem na stanie naszej floty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 A ja właśnie liszkuje S-38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 A ja właśnie liszkuje S-38 Poplamkowałbyś nieco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2011 A ja właśnie liszkuje S-38 Poplamkowałbyś nieco ... Mówisz i masz Typ S-38 stan na dziś Na nadbudówce plamki do poprawy bo według zdjęć są za jasne Podoba sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Fajne - ale dziwię się, że wózków min nie zrobiłeś od podstaw - te wyglądają przy tym wszystkim mało realistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Fajne - ale dziwię się, że wózków min nie zrobiłeś od podstaw - te wyglądają przy tym wszystkim mało realistycznie Bo są golasy mase części im brakuje Tak będą wyglądać gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Niesamowita robota Kiedy planujesz zwodować S-38? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Sierpnia 2011 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2011 Fajne - ale dziwię się, że wózków min nie zrobiłeś od podstaw - te wyglądają przy tym wszystkim mało realistycznie Bo są golasy mase części im brakuje No, twoje szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 28 Sierpnia 2011 Share Napisano 28 Sierpnia 2011 No, te miny wyglądają całkiem-całkiem, plamkowanie również wdechowe . Nie myślałeś o dodaniu jakiś załogantów (w tej skali to na pewno nie problem )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi