KorniK Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Jak dla mnie rewelacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Padam na kolana i bije Ci ukłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traceur07 Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Hej. W jakim Polskim sklepie można dostać te szperacze? Niedługo zabieram się do składania mojego pierwszego okrętu i zbieram informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2010 RB model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Przeczytałem cała relację i nadal szczęka leży na ziemi Super relacja i pływadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 No i co tu gadać, pisać. Fotki mówia same za siebie. Przyjde na wodowanie i pływanie!Mam coraz wiecej watpliwosci czy mój tak będzie wygladał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2010 Kurcze.... zaczynam rozumieć, dlaczego dla ciebie skala "35" jest jedyną słuszną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Aż coś w dołku ściska z zazdrości... Ta sterówka jest zaje... ...ta . Podziwiam Twoją pracę tym bardziej, że ciągniesz dalej z tematem. Mnie już trochę ogarnia zwątpienie, chwilami najchętniej bym te swoje pudło ciepnął w kąt - ale trochę mi szkoda i wstyd... pozdrawiam, wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 Kolejna aktualizacja Dość spora bo stwierdziłem że nie będe wam pokazywał pojedynczych zdjęć tylko całe etapy budowy Pokazuje dwa modele byście mieli pogląd jakie są zmiany Do kompletnej nadbudówki brakuje tylko pontonu typu dynghy teraz focie dla was [ C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 No to chyba zostało wywiesić białą flagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Przemysł stoczniowy wbrew temu co mówią w TV ma się kwitnąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszekpoz Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2010 Mam pytanie do kolegów Używam do malowania akryli Model Master Jak widzieliście S-38 jest bardzo pstrokaty Słyszałem że można do tego wykorzystać Maskol I tu pytanie jaki nie gryzłby się z akrylami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 przypuszczam, ale tylko przypuszczam, że oryginał nie był malowany natryskiem, tylko zwyczajnym pędzlem i farbą. Czyli, w zasadzie, równie dobrze mógłbyś odtworzyć oryginalną technologie malowania i po prostu nanieść malowanie przy użyciu pędzla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 21 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2010 nie uzyskam efektu odpowiedniego przy pomniejszaniu oryginału wszak struktura sie wygładza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Grudnia 2010 Super Moderator Share Napisano 21 Grudnia 2010 Słyszałem że można do tego wykorzystać Maskol I tu pytanie jaki nie gryzłby się z akrylami Robiłem próbę na Gunze i poszło bez problemu. W ostateczności pozostaje warstwa separująca z lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Malowałem wiele lat. Ale jakoś akryle i maskol to mi sie nie zdarzyło. Ja to bym próbkę zrobił, na kawałku polistyrenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 21 Grudnia 2010 Share Napisano 21 Grudnia 2010 Maskol raczej się nie pogryzie, ale zostawi nieregularne brzegi, ponieważ jest to materia ciągliwa, więc czasami nie ma ładnej linii odcięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Panowie, zdjęcia są super, ale miałem chwalebną możliwość obejrzenia z bliska WSZYSTKICH Schnelli Balgora, jestem pod cholernie wielkim wrażeniem ... Chyba wyślę list do Gwiazdora/Mikołaja/Zająca (albo Dziadka Mroza) i poproszę o setkę oczywiście w skali 1:35 seteczkę i to bez procent%w. Mam nadzieję że po ukończeniu będzie jakaś imprezka przy stawie z okazji wodowania gotowego obiektu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafiw Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Wszystko ładnie, pięknie, ale to malowanie maskujące jeszcze fajniej by wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 rafiw jak ja widziałem ja wyglądają jeszcze bez farby, to jasny gwint ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafiw Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 heh, ale BaLRog ma okazję zrobić shnelbootta s-38 jak najbardziej zbliżonego oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Miodzio Myślałeś może aby w przyszłości skusić się na naszą Julie bo kadłub pozostał chyba ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2011 Miodzio Myślałeś może aby w przyszłości skusić się na naszą Julie bo kadłub pozostał chyba ten sam Tak powstała na kadłubie S-100 Ale ja zajmuje się Kriegsmarine od 1939 do 1945 A teraz nowość Kolejny IN-BOX tym razem na rufę S-38 Zestaw min z nieistniejącej już firmy Cammett Tak beda wyglądały po złożeniu a na ten zestaw czekam aż przyjdzie z GB C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi