marioba Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Witam! Wygląda coraz lepiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek18 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Mam pytanie, te gąsienice to ds'y dragona??? Jeśli tak to jak sie je formuje, bo doświadczenia z gumowymi czy też gumopodobnymi gąskami mam marne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 Te gąski to ogniwka pracujące od tristara i była to moja pierwsza i ostatnia przygoda z tym producentem. Nerwicy można dostać przy obrabianiu ich, masa niedoróbek. Zresztą to łączenie ogniw na "wcisk" też jakimś mistrzostwem świata nie jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Bartek z Ds'ami nie ma praktycznie żadnych problemów. Klei się je zwykłym klejem do plastiku (testowałem Contactę Revell'a i Extra Thin Tamiyi i oba dały radę). Nie ma przy nich problemów z malowaniem. Zdetalowanie także na wysokim poziomie. Czasami tylko zdarza się, że gąski mogą być nieco przykrótkie lub przydługie. Wracając do modelu. Błoto teraz wygląda zdecydowanie lepiej, zachlapania także wyszły nieźle. Co do płyty górnej to zgadzam się z kolegami wyżej, ale pewnie wiesz sam, co masz jeszcze do roboty. Ogólnie rzecz biorąc, wychodzi całkiem fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Coś tam porobiłem. Tak jak wcześniej pisałem planuję dodać jakieś graty z tyłu, zastanawiam się też nad przykurzeniem płyty górnej na tyle i plandeką z chusteczki:P Wszelkie sugestie mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi