author21 Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 Małżonka wie co robi ( a propos, gratuluję ) to mają być szwy, ale po formach odlewniczych gumy na kołach. No tylko, że te szwy były przez chwile )) Jeżdze rowerem, to wiem co mówię. Zaraz się wycierały od gąsienicy, ale można załozyć, że nowe są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 13 Lipca 2009 Share Napisano 13 Lipca 2009 wow.....BOSSSSSSSSSSSSS....REWELACJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
georgio-rs Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 szacun i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Kurde tak zastanawiałem się czy z tym wyskoczyć , bo Twóje modele to "extra klasa" jest ale co tam. Nie podoba mi się malowanie tego drewnianego klocka na burcie , poprostu średnio na drewno mi to wygląda. Cały model natomiast , jak już pisałem jest super. p.s. nie zlinczujcie mnie tylko teraz;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
georgio-rs Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 Kurde tak zastanawiałem się czy z tym wyskoczyć , bo Twóje modele to "extra klasa" jest ale co tam. Nie podoba mi się malowanie tego drewnianego klocka na burcie , poprostu średnio na drewno mi to wygląda.Cały model natomiast , jak już pisałem jest super. p.s. nie zlinczujcie mnie tylko teraz;) Pozdrawiam nie obawiaj sie jesteśmy wyrozumiali tylko naxt time zmniejsz dawkę dopalacza ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 29 Lipca 2009 Autor Share Napisano 29 Lipca 2009 Kurde tak zastanawiałem się czy z tym wyskoczyć , bo Twóje modele to "extra klasa" jest ale co tam. Nie podoba mi się malowanie tego drewnianego klocka na burcie , poprostu średnio na drewno mi to wygląda.Cały model natomiast , jak już pisałem jest super. p.s. nie zlinczujcie mnie tylko teraz;) Pozdrawiam Nie no spoko,wszelka krytyka mile widziana,na swoją obronę dodam że zdjęcie jest w dużym powiększeniu,więc normalnie oglądając model wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 No ten klocek taki sobie, ale w realu pewnie lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej1965 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Pz III L-Tamiya 1/35-dodatki Abera i wnętrze Verlindena-malowanie 502 Batalion czołgów ciężkich Piękny Piękny Piękny !!!!!!!! Nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi