RH Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Między dwoma poważnymi modelami postanowilem na jednej nodze sklecić taka paskude .A jest to niby myśliwiec z wytworni DFW czyli DFW -28 Pchla .Moim zdaniem samolot ten teoretycznie nie musial posiadac uzbrojenia bo na sam jego widok anglicy i francuzi umierali by ze smiechu(o zającach nie wspomnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Nawet nie widziałem, że coś takiego istnieje Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Bardzo fajna "baryłka" , widzę, że krzaczek się trzyma Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 troszke dziwaczny samolot ale wykonanie na 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Nie mogę Model nie tylko ładnie wykonany, ale jak widać przezabawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Ciekawe ilu metrową drabinę musieli mieć żeby do niego wsiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigzbig1970 Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 Gdybym nie wiedział, że to autentyczna konstrukcja, to pewnie bym podejrzewał autora o wrzucenie do galerii zdjęć jakiejś dziecięcej zabawki. Ale to cudactwo naprawdę zbudowano. I niech mi ktoś powie że Niemcy nie mają fantazji . Sympatyczny modelik sympatycznego samolociku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi