skala72 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Czy ktoś z was wie coś na temat tych modeli?? (inne: http://www.zvezda.org.ru/?nav=1&p=21) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Tygrysy Królewskie to na pewno modele Dragona. To wcześniejsze wersje tzn. bez zimmeritu. prawdopodobnie dystrybucja tylko do WNP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 A reszta z nich to nie kolejne przepaki Italieri przypadkiem? znając Zvezdę to najbardziej by mi ta wersja pasowała ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Temat był już kilka razy poruszany. Zestawy sprzedawane na rynek Rosyjski i wszystko w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Czerwca 2009 Share Napisano 26 Czerwca 2009 A reszta z nich to nie kolejne przepaki Italieri przypadkiem? Dokładnie, czyli nie warte zachodu. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Podepnę się tu. W końcu pojawił się model BMW R12, niestety Zvezdy http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/zvezda/zvezda3607.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 a co ty chcesz od Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Najbardziej urzekł mnie ten świniak w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Z recenzji wynika że jest to bardzo dobry model, więc nie wiem co tu się czepiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Recenzja przeważnie recenzji nie równa. Najlepsza recenzja jest wtedy kiedy mozesz na własne oczy zapoznać się z danym produktem. Większość recenzji jest raczej sponsorowana a co z tym się wiąrze jest naciągana żeby tylko ludzie dany produkt kupili. Dlatego jeżeli już opierasz się na recenzji proponuje poszukać innych recenzji i na tej podstawie podjąć decyzje ewentualnego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 BMW R-12 posiadam, wygląda sobie bardzo ładnie. Po prostu przywoity model za dobre pieniądze. A jak kogoś szpachla i papier ścierny straszą to polecam kolekcjonowanie znaczków. Pzdr Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 A jak kogoś szpachla i papier ścierny straszą to polecam kolekcjonowanie znaczków. Kolega powiedział co wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 No malutko wiem w temacie modeli to malutko mówie..... Pozdrawiam Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 A jak kogoś szpachla i papier ścierny straszą to polecam kolekcjonowanie znaczków. Pzdr Artur Przecież niektórym firmom o to właśnie chodzi ! Wypuszcza się na rynek "upośledzony" model, aby producenci blaszek, gąsek, szpachlówki i innych akcesoriów mogli zarobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 6 Czerwca 2010 Share Napisano 6 Czerwca 2010 Jestem w trakcie montazu tego modelu, i powiem ze jest calkiem fajny, Fakt ze powrzebna jest szpachla i papier, ale co to za frajda poprostu skleic. Ogolnie nie na tragedii. Trzeba go troche zwaloryzowac, chodzi mi o okablowanie i akumulator, ale poza tym jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi