SlawiekD Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Witam! Mój nowy model. Plastyk i PE- Eduard, kabina - NeOmega. Proces można spojrzeć tu - http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=14661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Model piękny SlawiekD jesteś mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 SlawiekD jesteś mistrzem Slawiek to wie Piękny model. delikatnie ubrudzony-tak lubię. Gratuluję pięknego Jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Pisałem to już w warsztacie, ale nie zaszkodzi powtórzyć - FANTASTYCZNY model Chociaż widziałbym go ciut bardziej ubrudzonego, taki też jest bardzo ładny Gratulacje! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jambus Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Oglądałem warsztat i efekt końcowy był do przewidzenia,czyli świetny!!! BRAWO ! Chciałbym mieć chociaż 50% twoich umiejętności. POZDRAWIAM Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Co tu dużo pisać pięknie i brudzonko ze smakiem. TO JEST TO!! Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 28 Czerwca 2009 Share Napisano 28 Czerwca 2009 Piękny model. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi