Piotrek.S. Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 KP przygotowuje MiGa - 23 BN w skali 1:72. LINKA Już zaczynam kombinować jak to pożenić z przodem Zvezdy, z myślą o naszych oczywiście. Już czekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Dalczego "naszych" ? Polska nie posiadała nigdy MiG-23 BN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Dalczego "naszych" ? Polska nie posiadała nigdy MiG-23 BN. Mig-23BN to w prostej lini rozwinięcie Miga-23MF, Piotrek chce dopasować "nos" z Miga-23ML/MLD Zvezdy w celu zrobienia polskiego MF. Prawda, że proste ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 12 Listopada 2006 Autor Share Napisano 12 Listopada 2006 Dokładnie tak, łączenie wypada w tym samym miejscu (jest to logiczne jeśli chcą robić inne wersje). Łatwiej jest przeryć przód Zvezdy a resztę mieć gotową. Chyba,że planują MFa, wtedy poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 To może i w 1/48 zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 (edytowane) Edytowane 12 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Dokładnie tak, łączenie wypada w tym samym miejscu (jest to logiczne jeśli chcą robić inne wersje). Łatwiej jest przeryć przód Zvezdy a resztę mieć gotową. Chyba,że planują MFa, wtedy poczekam. Ja tam poczekam jestem pewny na 99,99%, że zrobią MF zresztą Czesi też uzywali tej wersji . To może i w 1/48 zrobią Też będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 To może i w 1/48 zrobią Jak nie zrobią to sie oflagujemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 To może i w 1/48 zrobią Jak nie zrobią to sie oflagujemy !!! Ja zacznę głodować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Listopada 2006 Share Napisano 12 Listopada 2006 Ja zacznę głodować! Mogę się przyłączyć. Mam spore zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 Ale po co głodować skoro nie zrobią modelu? Nie ma potrzeby zatem odejmować sobie od ust . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 No na KP i MF 1:48 bym nie liczył. Całą swoją wiarę pokładam w Trumpeterze... Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 O zamiarach Trumpetera piszą tu: http://s102164210.onlinehome.us/forums/index.php?showtopic=103244&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Listopada 2006 Share Napisano 13 Listopada 2006 Niestety nic mi się w tym linku nie otwiera :( Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi