SlawiekD Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Mi pomaga owo, że język polski jest trochę podobny do rosyjskiego. W nich są jednakowe słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Pisanie też Ci dobrze wychodzi, w sumie to trudny język, te wszystkie odmiany i tym podobne. Tu masz rację. "Ten polska język być bardzo trudny mowa". ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Kermit ja jakoś piszę w naszym języku mówiłem, że dla obcokrajowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 Kermit ja jakoś piszę w naszym języku mówiłem, że dla obcokrajowców Toż ja tylko przyznałem Ci rację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Dlaczego malujesz tylną część kabiny Interior Green? Moim zdaniem bardziej poprawny będzie w twoim przypadku Olive Drab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Dlaczego malujesz tylną część kabiny Interior Green? Moim zdaniem bardziej poprawny będzie w twoim przypadku Olive Drab. Interior Green wyszedł podobnym na Olive Drab, dlatego zostawiłem tak. Dziękuje za upomnienie! Po przerwie, niewielka kontynuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 No nareszcie jakieś postępy, myślałem że zarzuciłeś projekt Obserwuję i podziwiam dalej! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 jachud3, projekt będzie przedłużony, ale czas na jego bywa mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Zaglądam tu z przyjemnością. Podoba mi się sposób prezentacji pracy, można się wiele nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 marek d, bardzo prosto - robię artykuły dla czasopisma M-Hobby i fotografuję etapy z przyzwyczajenia, dla naoczności. Jak dla publikacji w czasopismie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 marek d, bardzo prosto - robię artykuły dla czasopisma M-Hobby i fotografuję etapy z przyzwyczajenia, dla naoczności. Jak dla publikacji w czasopismie... To wszystko nie jest ważne - najważniejsze jest to, że jest pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 albert091283, miałem na myśli, że tak robię foto z przyzwyczajenia. Po innemu już nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 albert091283, miałem na myśli, że tak robię foto z przyzwyczajenia. Po innemu już nie umiem... Dobrze ja nie w tym sensie to jest troszeczkę przerobiony cytat z polskiego filmu. Nie miałem nic złego na myśli. Bardzo mi się podoba twoja praca sama w sobie i efekty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Bardzo mi się podoba twoja praca sama w sobie i efekty!! Bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Niewielka odnowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam. Po prostu nie wiem co mam powiedzieć. Brak mi słów, aby opisać ten model jest po prostu kosmiczny, czekam na finał modelu. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 Arek17, niedługo będzie i finał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Super czekam z niecierpliwością na galerię pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 Kolejna odnowa. Praca idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Mistrzostwo! Nie wiem tylko, czy te wcięcia zielonego koloru nie są zbyt nieregularne i duże... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 jachud3, robiłem zielone "kleksy" po instrukcji Eagle Strike... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 No to jak tak to wszystko w porządku pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 (edytowane) jachud3, zwyczajnie! Jeśli zrobiłem nie poprawnie, to to nie mój błąd, a Eagle Strike! Edytowane 7 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBZ Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Jeszcze zdążysz zaszpachlować zbędne linie powstałe po wklejeniu w przednią część płata fragmentu z karabinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D A W I D Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Podaj adres wyślę Ci czteropaka... Szacun kolego... Ty nie sklejasz... Ty tworzysz- duszę... Żeby mikiedyś tak wychodziło... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi