Skocz do zawartości

Kolejny Humvee z mojej stajni..

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jakoś mnie wzieło coś żeby zrobić sobie kolejnego Humvieego , wczoraj zaczołem dziś skończyłem model z pudła Academy a koła z Tamki + kilka własnych dodatków. Ot taki weekendowy projekcik:)Malowanie libańskie.

IMG_0036-1.jpg

IMG_0035-1.jpg

IMG_0032-2.jpg

IMG_0023-2.jpg

IMG_0022-1.jpg

IMG_0021-1.jpg

Napisano

Szybcioch i czyścioch... ale fajne kamo:>

Napisano

Ma być czyścioch , na fotkach tez nie sa zabardzo upaćkane jak to pojazdy z miasta:) Ale kusi mni ew podobnum klimacie taka 113...haahha

M113_Lebanon_Army_news_27072007_006.jpg

Napisano
Ma być czyścioch , na fotkach tez nie sa zabardzo upaćkane jak to pojazdy z miasta:)

No to jak pojazd z miasta to gdzie alumy, car audio i chromowany tłumik?

Suuuper Humcio, jak każdy model w Twoim wykonaniu.

Napisano

Bardzo fajne kamo, elegancki czyścioszek.

Suuuper Humcio, jak każdy model w Twoim wykonaniu.

Wiemy, wiemy, że jesteś fanboyem Ernigo.

A co tam u Twojej szyłki, czyżbym wykrakał ?

Pzdr

Napisano

A co tam u Twojej szyłki, czyżbym wykrakał ?

Pzdr

A tu Cię mam. Szyłka już skończona i robię podstawkę. Jakoś nie miałem weny do robienia fotek z budowy. Jest w nudnym, zielonym "ruskim" malowanku. Ale pewnie w następnym modelu (VAB) się poprawię z fotkami z relacji.

Napisano

Zgadzam się z przedmówcami: podłogę na pace i ławki można by było jeszcze leciutko styrać Chyba, że fotki nie oddają w pełni efektu. No i te plamki, jakieś takie duże, w porównaniu z wyczynami Seweryna...

Napisano

Piękny model, Erni. Jedyne co mi się odrobinę nie podoba, to fotele, chyba tym razem nie zastosowałeś swojej metody z folią alu. Ale ogólnie - cacy. Gratulacje

Napisano
Kamo jest jak najbardziej prawidłowe

He, he... domyślam się, to była tylko aluzja do pixelowych wyczynów kol. Avi'ego

Napisano
Kamo jest jak najbardziej prawidłowe

He, he... domyślam się, to była tylko aluzja do pixelowych wyczynów kol. Avi'ego

A ty się cośkolwiek znasz na tym Paszoł w swoje szmatopłaty budować
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam - mam pytanie jakie dobrałes kolory ?

Zastanawiam się nad dwoma następnymi projektami (fotka na 90% z militaryphotos) a druga - każdy widzi i nie mogę się zdecydować na kolory. Ciężko dobrać bo wszystkie Libańskie zdjęcia tego malowania które mam (20) są robione przy bardzo dobrej pogodzie i jakby lekko prześwietlone (poza tym robiło je chyba tylko 2 ludzi i nie specjalnie dobrym sprzętem). Może ktoś ma instrukcje podającą te barwy - Urban camo Liban i Filipiny

th_libanDSC00231.jpg th_filipiski15.jpg

A co do modelu żal że nie mój