Erni Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Tak jakoś mnie wzieło coś żeby zrobić sobie kolejnego Humvieego , wczoraj zaczołem dziś skończyłem model z pudła Academy a koła z Tamki + kilka własnych dodatków. Ot taki weekendowy projekcik:)Malowanie libańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Szybcioch i czyścioch... ale fajne kamo:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 5 Lipca 2009 Autor Share Napisano 5 Lipca 2009 Ma być czyścioch , na fotkach tez nie sa zabardzo upaćkane jak to pojazdy z miasta:) Ale kusi mni ew podobnum klimacie taka 113...haahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Ma być czyścioch , na fotkach tez nie sa zabardzo upaćkane jak to pojazdy z miasta:) No to jak pojazd z miasta to gdzie alumy, car audio i chromowany tłumik? Suuuper Humcio, jak każdy model w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 Bardzo fajne kamo, elegancki czyścioszek. Suuuper Humcio, jak każdy model w Twoim wykonaniu. Wiemy, wiemy, że jesteś fanboyem Ernigo. A co tam u Twojej szyłki, czyżbym wykrakał ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Lipca 2009 Share Napisano 5 Lipca 2009 A co tam u Twojej szyłki, czyżbym wykrakał ? Pzdr A tu Cię mam. Szyłka już skończona i robię podstawkę. Jakoś nie miałem weny do robienia fotek z budowy. Jest w nudnym, zielonym "ruskim" malowanku. Ale pewnie w następnym modelu (VAB) się poprawię z fotkami z relacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Zgadzam się z przedmówcami: podłogę na pace i ławki można by było jeszcze leciutko styrać Chyba, że fotki nie oddają w pełni efektu. No i te plamki, jakieś takie duże, w porównaniu z wyczynami Seweryna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Lipca 2009 Autor Share Napisano 6 Lipca 2009 Kamo jest jak najbardziej prawidłowe , wieczorem zapodam fotke orginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Lipca 2009 Share Napisano 6 Lipca 2009 Piękny model, Erni. Jedyne co mi się odrobinę nie podoba, to fotele, chyba tym razem nie zastosowałeś swojej metody z folią alu. Ale ogólnie - cacy. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Kamo jest jak najbardziej prawidłowe He, he... domyślam się, to była tylko aluzja do pixelowych wyczynów kol. Avi'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Kamo jest jak najbardziej prawidłowe He, he... domyślam się, to była tylko aluzja do pixelowych wyczynów kol. Avi'ego A ty się cośkolwiek znasz na tym Paszoł w swoje szmatopłaty budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Witam - mam pytanie jakie dobrałes kolory ? Zastanawiam się nad dwoma następnymi projektami (fotka na 90% z militaryphotos) a druga - każdy widzi i nie mogę się zdecydować na kolory. Ciężko dobrać bo wszystkie Libańskie zdjęcia tego malowania które mam (20) są robione przy bardzo dobrej pogodzie i jakby lekko prześwietlone (poza tym robiło je chyba tylko 2 ludzi i nie specjalnie dobrym sprzętem). Może ktoś ma instrukcje podającą te barwy - Urban camo Liban i Filipiny A co do modelu żal że nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi