Erni Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Tak jakoś mnie wzieło coś żeby zrobić sobie kolejnego Humvieego , wczoraj zaczołem dziś skończyłem model z pudła Academy a koła z Tamki + kilka własnych dodatków. Ot taki weekendowy projekcik:)Malowanie libańskie. Cytuj
szlachcik1 Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Szybcioch i czyścioch... ale fajne kamo:> Cytuj
Erni Napisano 5 Lipca 2009 Autor Napisano 5 Lipca 2009 Ma być czyścioch , na fotkach tez nie sa zabardzo upaćkane jak to pojazdy z miasta:) Ale kusi mni ew podobnum klimacie taka 113...haahha Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Ma być czyścioch , na fotkach tez nie sa zabardzo upaćkane jak to pojazdy z miasta:) No to jak pojazd z miasta to gdzie alumy, car audio i chromowany tłumik? Suuuper Humcio, jak każdy model w Twoim wykonaniu. Cytuj
Seb Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 Bardzo fajne kamo, elegancki czyścioszek. Suuuper Humcio, jak każdy model w Twoim wykonaniu. Wiemy, wiemy, że jesteś fanboyem Ernigo. A co tam u Twojej szyłki, czyżbym wykrakał ? Pzdr Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 5 Lipca 2009 Napisano 5 Lipca 2009 A co tam u Twojej szyłki, czyżbym wykrakał ? Pzdr A tu Cię mam. Szyłka już skończona i robię podstawkę. Jakoś nie miałem weny do robienia fotek z budowy. Jest w nudnym, zielonym "ruskim" malowanku. Ale pewnie w następnym modelu (VAB) się poprawię z fotkami z relacji. Cytuj
Corsair Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Zgadzam się z przedmówcami: podłogę na pace i ławki można by było jeszcze leciutko styrać Chyba, że fotki nie oddają w pełni efektu. No i te plamki, jakieś takie duże, w porównaniu z wyczynami Seweryna... Cytuj
Erni Napisano 6 Lipca 2009 Autor Napisano 6 Lipca 2009 Kamo jest jak najbardziej prawidłowe , wieczorem zapodam fotke orginału. Cytuj
kubisz Napisano 6 Lipca 2009 Napisano 6 Lipca 2009 Piękny model, Erni. Jedyne co mi się odrobinę nie podoba, to fotele, chyba tym razem nie zastosowałeś swojej metody z folią alu. Ale ogólnie - cacy. Gratulacje Cytuj
Corsair Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Kamo jest jak najbardziej prawidłowe He, he... domyślam się, to była tylko aluzja do pixelowych wyczynów kol. Avi'ego Cytuj
imek46 Napisano 8 Lipca 2009 Napisano 8 Lipca 2009 Kamo jest jak najbardziej prawidłowe He, he... domyślam się, to była tylko aluzja do pixelowych wyczynów kol. Avi'ego A ty się cośkolwiek znasz na tym Paszoł w swoje szmatopłaty budować Cytuj
BaldPuma Napisano 16 Lipca 2009 Napisano 16 Lipca 2009 Witam - mam pytanie jakie dobrałes kolory ? Zastanawiam się nad dwoma następnymi projektami (fotka na 90% z militaryphotos) a druga - każdy widzi i nie mogę się zdecydować na kolory. Ciężko dobrać bo wszystkie Libańskie zdjęcia tego malowania które mam (20) są robione przy bardzo dobrej pogodzie i jakby lekko prześwietlone (poza tym robiło je chyba tylko 2 ludzi i nie specjalnie dobrym sprzętem). Może ktoś ma instrukcje podającą te barwy - Urban camo Liban i Filipiny A co do modelu żal że nie mój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi